| Pomoč, v zvezi z forumi! | |
|
+38Frajerka<3 ;klarchgirl Avril Lavigne Anahi-Hadita nikula MaJc. Tancheek anny&lt33 Nika.y.Anahi kaTi * Tanča°° .un.bebe.x.tinkerbell.x °Annie° TeAmoPoncho Eva ^^ *Paty*Dulce* Anny** .MasH. Just_me Mashko. Miha-Rocks *a*n*y* @n@h! Vann. Tinker^^ AnaHii.<3 MiNcHiE anahi.hadita. missDusty Anja^^ *Mia.Annie.Bebe* cofek THEnush princess<3 *Annie* Larchiiie Tameq.^^ sabyka 42 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Anja^^ AF♥ [Moderatorka]
![AF♥ [Moderatorka] AF♥ [Moderatorka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/29/4Z/2mqjXRXO/moderatorka.jpg)

Število prispevkov : 868 Age : 29 Registration date : 18/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 3 Maj - 11:12:11 | |
| Am kje lahk naštimam najkrajšo dolžino naslova teme? Edit* Skužla   ? Js nastavim, sam pol mi kaže tut recimo ko so teme rbd, rbd novice. tako men pride:  | |
|
 | |
TeAmoPoncho Sobredosis

Število prispevkov : 1389 Age : 28 Anahi je ? : najbolša.ful je lepa pa ful ma lep glas Naj novela? : rebelde Registration date : 23/07/2008
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 3 Maj - 12:50:23 | |
| | |
|
 | |
Anja^^ AF♥ [Moderatorka]
![AF♥ [Moderatorka] AF♥ [Moderatorka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/29/4Z/2mqjXRXO/moderatorka.jpg)

Število prispevkov : 868 Age : 29 Registration date : 18/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 3 Maj - 12:53:32 | |
| To tut mene zanima. Sam js to znam naštimat ampka mi potem še zunej kaže. Klikneš na forum pa na koncu daš + pa ti doda temo. Morš dat d tema spada pod temo. Kužiš? Ediit* Če dam jst še podforume men pride tk.  Hočem pa da pride tk  Kko to nrdim? Morm kaj dat na hide al kko? | |
|
 | |
Eva ^^ Nuevo bebe

Število prispevkov : 12 Naj novela? : Rebelde&RBD la familia&CCEA Registration date : 02/05/2009
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 3 Maj - 13:23:19 | |
| Jas bi rabla pomoč glede mojega foruma- pa oprostite kr to pišem v to temo : Ne znam urejat forum, prvič mi ga je ena ful lepo uredla, zdej pa so se že usi naveličali in hočjo da ga spremenimo, ona pa ga noče. Če bi kdo iz tega foruma biu prpraulen pomagat si naj vpiše moj msn: rbd.rebelde_fann@hotmail.comHvala, kr sm že čist obubana saj že več kot en mesec iščem nekoga, prjauleni pa vedno majn obiskujejo forum!  | |
|
 | |
°Annie° Baby blue

Število prispevkov : 77 Anahi je ? : moja najljubša članica RBD-ja Naj novela? : rebelde, verano de amor Registration date : 22/02/2009
 | |
 | |
Eva ^^ Nuevo bebe

Število prispevkov : 12 Naj novela? : Rebelde&RBD la familia&CCEA Registration date : 02/05/2009
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 5 Maj - 13:14:45 | |
| Eno uprašanje: KJE OGLAŠUJETE FORUM????  | |
|
 | |
missDusty Mi delirio

Število prispevkov : 734 Age : 28 Kraj : Mexico City Anahi je ? : Človek? Naj novela? : nobena Registration date : 31/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 5 Maj - 13:35:03 | |
| Pousot  na raznih forumih majo naše pasice u TT reviji in ko  | |
|
 | |
.un.bebe.x.tinkerbell.x Nuevo bebe

Število prispevkov : 26 Age : 25 Anahi je ? : Diva Naj novela? : RBD: La Familia Registration date : 07/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Čet 7 Maj - 19:45:21 | |
| a kera ve kako animacijo kopirat v podpis ? sej sm poskušala sam se mi ne premika | |
|
 | |
THEnush AF♥ [Zmagovalka kviza]

Število prispevkov : 2231 Age : 27 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Čet 7 Maj - 20:00:18 | |
| - THEnush je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
- mene zanima tista koda k se da zraven pasice od foruma...
k ose objavi na portalu... da pol ko klikneš na njo si takoi na tem forumu | |
|
 | |
anahi.hadita. Baby blue

Število prispevkov : 148 Age : 29 Registration date : 26/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 9 Maj - 14:53:58 | |
| prosm če lohka poveste kak lohka registreram forum | |
|
 | |
cofek Baby blue

Število prispevkov : 77 Registration date : 25/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 16 Maj - 9:04:09 | |
| kako nekoga dodaš za admina? | |
|
 | |
Larchiiie AF♥ [Adminka]
![AF♥ [Adminka] AF♥ [Adminka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/2q/rx/4jMqQTzZ/administratorkaq.jpg)

Število prispevkov : 3084 Age : 27 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 16 Maj - 11:00:04 | |
| - cofek je napisal/a:
- kako nekoga dodaš za admina?
Administracija skupin & uporabnikov -> Skupine -> Administrators -> Dodaj člana..  | |
|
 | |

Število prispevkov : 2231 Age : 27 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 17 Maj - 17:40:50 | |
| Kako lahko vsem članom pošlješ sporoćilo po ZS-ju? | |
|
 | |
MiNcHiE Baby blue

Število prispevkov : 122 Age : 28 Naj novela? : rebelde Registration date : 26/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 18 Maj - 16:06:48 | |
| A ve kdo zakai mi ne pokaže odzadja na forumu...sem si ga nastavla pa vse  | |
|
 | |
Tanča°° Sobredosis

Število prispevkov : 1322 Age : 29 Kraj : Mexico Anahi je ? : The best Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 18 Maj - 20:14:34 | |
| - Annie<3 je napisal/a:
- A ve kdo zakai mi ne pokaže odzadja na forumu...sem si ga nastavla pa vse
 Sm mogoče obljkljukala k piše Hide? | |
|
 | |
MiNcHiE Baby blue

Število prispevkov : 122 Age : 28 Naj novela? : rebelde Registration date : 26/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 18 Maj - 20:58:53 | |
| Ne nimam hide obkljukano..  nekai mi v odzadju piše samo ne gre vsega prebrat.. | |
|
 | |
Tameq.^^ Baby blue

Število prispevkov : 86 Registration date : 28/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 23 Maj - 15:15:25 | |
| men tut to ni šlo na forumu.pa sem potem zamenjala to temo pa je šlo. mogoč maš kakšno tako temo da ti negre kr men pr eni ni šlo. probi zamenjat | |
|
 | |
kaTi * Nuevo bebe

Število prispevkov : 3 Registration date : 26/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 23 Maj - 21:50:27 | |
| a mi pliis kdo pove kko nastavš heder[forumski banner] mi ne gre  | |
|
 | |
Larchiiie AF♥ [Adminka]
![AF♥ [Adminka] AF♥ [Adminka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/2q/rx/4jMqQTzZ/administratorkaq.jpg)

Število prispevkov : 3084 Age : 27 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
 | |
 | |

| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 24 Maj - 13:56:52 | |
| 1. A bi mi kdo dal kodo, da ko na portalu klikneš pasico, da se ti takoj odpre tisti forum. ? 2. Kako lahko po ZS-ju pošlješ vsem članom foruma neko sporočilo. ? 3. Kako forum postane uraden? Kakšni so pogoji?A mi razloži kdo to? Thaanks v naprej  | |
|
 | |
anahi.hadita. Baby blue

| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 24 Maj - 15:48:54 | |
| - THEnush je napisal/a:
- 1. A bi mi kdo dal kodo, da ko na portalu klikneš pasico, da se ti takoj odpre tisti forum. ?
2. Kako lahko po ZS-ju pošlješ vsem članom foruma neko sporočilo. ?
3. Kako forum postane uraden? Kakšni so pogoji?A mi razloži kdo to?
Thaanks v naprej
 jst ti lohak odgovorim sam na in sicer na en meil morš pisat in poli tm če ti odobrijo sam si ta rok ež mau zamudila kr je guillermo že objavu in nove priložnosti ni | |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 24 Maj - 16:22:39 | |
| - anahi.hadita. je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
- 1. A bi mi kdo dal kodo, da ko na portalu klikneš pasico, da se ti takoj odpre tisti forum. ?
2. Kako lahko po ZS-ju pošlješ vsem članom foruma neko sporočilo. ?
3. Kako forum postane uraden? Kakšni so pogoji?A mi razloži kdo to?
Thaanks v naprej
 jst ti lohak odgovorim sam na in sicer na en meil morš pisat in poli tm če ti odobrijo sam si ta rok ež mau zamudila kr je guillermo že objavu in nove priložnosti ni A pol forum več ne more postati Uraden? A bo še kakšen nov rok? | |
|
 | |
anahi.hadita. Baby blue

| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 24 Maj - 17:09:07 | |
| ja mislm da bo lohka pa še zmeri probaš nevm no men so tko rekl sj jst sm tut zamudila s tem sam sm mu poslala pa bom vidla no kaj bo reku probi | |
|
 | |
cofek Baby blue

Število prispevkov : 77 Registration date : 25/02/2009
 | |
 | |
*Paty*Dulce* Nuevo bebe

Število prispevkov : 46 Age : 27 Anahi je ? : fuul super oseba Registration date : 08/04/2009
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 6 Jun - 11:37:10 | |
| A želiš tko d je u podforusmki temi še podforumske teme?Lahko ti jaz razložim | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi!  | |
| |
|
 | |
| Pomoč, v zvezi z forumi! | |
|