| Pomoč, v zvezi z forumi! | |
|
+38Frajerka<3 ;klarchgirl Avril Lavigne Anahi-Hadita nikula MaJc. Tancheek anny&lt33 Nika.y.Anahi kaTi * Tanča°° .un.bebe.x.tinkerbell.x °Annie° TeAmoPoncho Eva ^^ *Paty*Dulce* Anny** .MasH. Just_me Mashko. Miha-Rocks *a*n*y* @n@h! Vann. Tinker^^ AnaHii.<3 MiNcHiE anahi.hadita. missDusty Anja^^ *Mia.Annie.Bebe* cofek THEnush princess<3 *Annie* Larchiiie Tameq.^^ sabyka 42 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
@n@h! Baby blue
Število prispevkov : 76 Age : 27 Anahi je ? : the best! Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 28 Mar - 12:21:42 | |
| - THEnush je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
- mene zanima kk lahko ti določiš neko mero bannerja in avatarja?
Da ne bodo drugi pač mel večji banner kot pa lahko... Za avatar je tako (za banner se ne da naštimat, kokr jst vem): Admin. Kotiček--> Display--> Avatars--> Avatars Gallery--> Personal Avatars--> nastaviš po želji | |
|
| |
THEnush AF♥ [Zmagovalka kviza]
Število prispevkov : 2231 Age : 29 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 28 Mar - 14:13:24 | |
| @n@h! - aha thank you | |
|
| |
sabyka Sobredosis
Število prispevkov : 1415 Age : 28 Kraj : zagorje ob savi Anahi je ? : cool Naj novela? : rebelde!! Registration date : 02/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 28 Mar - 17:50:11 | |
| - sabyka je napisal/a:
- mene pa zanima, kako narediš te zvrsti, kot so npr. tuki ostalo, in pol so pol tm podteme, npr. art room, najstniški kotiček itd.
pa še neki me sicer zanima.. tuki, ko je ta črta (ko na njej piše forum, zadnja objava...) kako se spremeni barva tega, al pa tko de bi bil tak vzorec (tko ko majo ponavat na AT-ju al pa tko)? a to morš slikco nrdit pa jo pol daš tm jo neki spremeniš u displayu nwm kje že no..? za tole ta 2. grem zdle še mal probavat, no.. | |
|
| |
anahi.hadita. Baby blue
Število prispevkov : 148 Age : 30 Registration date : 26/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 28 Mar - 17:56:24 | |
| kako pa naštimaš te stopnje glede prispevkov k so na forumu da si nevem seme pa maš 100 prispevkov pa te ?? | |
|
| |
Tameq.^^ Baby blue
Število prispevkov : 86 Registration date : 28/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 28 Mar - 18:17:17 | |
| mene pa zanima ko mam na mp3-playerji za forum pač muske zbrane ka potem naredim? | |
|
| |
Larchiiie AF♥ [Adminka]
Število prispevkov : 3084 Age : 29 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 29 Mar - 17:06:00 | |
| - anahi.hadita. je napisal/a:
- kako pa naštimaš te stopnje glede prispevkov k so na forumu da si nevem seme pa maš 100 prispevkov pa te ??
Admin. kotiček -> Administracija uporabnikov & administracija skupin -> V levem stoplcu dol ti piše STOPNJE -> Dodaj novo stopnjo -> Ime stopnje - Npr. Seme, št. prispevkov - Npr. 5 itd. | |
|
| |
cofek Baby blue
Število prispevkov : 77 Registration date : 25/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 29 Mar - 18:53:58 | |
| zanima me kako narediš to | |
|
| |
@n@h! Baby blue
Število prispevkov : 76 Age : 27 Anahi je ? : the best! Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 5 Apr - 10:36:40 | |
| cofek to je html in malo pobrski po internetu, ker je bolj težko razložit, ker je odvisno kako hočeš imeti postavljeno in to | |
|
| |
Mashko. Corazon de bombon
Število prispevkov : 277 Kraj : Mars Naj novela? : Rebelde. Registration date : 17/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 5 Apr - 19:27:40 | |
| Lahko spremenim ime v Massh. ?? | |
|
| |
Just_me Mi delirio
Število prispevkov : 468 Age : 27 Anahi je ? : spešl oseba v moiem laifu <3<3<3 Registration date : 01/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 5 Apr - 19:29:25 | |
| | |
|
| |
.MasH. Sobredosis
Število prispevkov : 1060 Age : 29 Kraj : Laško Anahi je ? : Leppa Naj novela? : RebeLde Registration date : 26/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 5 Apr - 19:32:47 | |
| | |
|
| |
MiNcHiE Baby blue
Število prispevkov : 122 Age : 30 Naj novela? : rebelde Registration date : 26/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sre 8 Apr - 19:07:07 | |
| Em...mene še zanima kaj pa pol ko je forum dvojezičen pa ime preko 300 članov kaj pa potem kako postane uraden? | |
|
| |
Anny** Corazon de bombon
Število prispevkov : 205 Registration date : 06/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Čet 9 Apr - 7:33:54 | |
| Mene zanima kako se napštimajo te kaznske stopnje ? | |
|
| |
sabyka Sobredosis
Število prispevkov : 1415 Age : 28 Kraj : zagorje ob savi Anahi je ? : cool Naj novela? : rebelde!! Registration date : 02/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Čet 9 Apr - 22:39:58 | |
| - Maša je napisal/a:
- vi pa res znate pomagat
jaaa.. velik sprašujete, pa noben ne dobi odgovora.. a ne bi teme raj zaprl?? dejte najprej vse odgovorit, pa pol naprej sprašujte.. kwa ste tok firbčn.. jst sm že na prvi al drugi strani mela vprašanje, pa še kr nism dobila odgovora.. (upam de se nism kirm zamerla, sam usejen, no..) | |
|
| |
*Mia.Annie.Bebe* Baby blue
Število prispevkov : 83 Age : 30 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : La mehor!!! Naj novela? : Rebelde Registration date : 13/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pet 10 Apr - 13:38:48 | |
| Jst bi sm neki uprasala, kaku se da zaprt forum da se nobeden nemore prjavt zarad prenove? | |
|
| |
princess<3 Mi delirio
Število prispevkov : 957 Age : 26 Anahi je ? : najboljša Naj novela? : Rebelde Registration date : 21/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pet 10 Apr - 18:43:29 | |
| Admin. kotiček -> Splošna administracija -> forum -> nastavitve -> Forum in construction (DA) | |
|
| |
*Mia.Annie.Bebe* Baby blue
Število prispevkov : 83 Age : 30 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : La mehor!!! Naj novela? : Rebelde Registration date : 13/02/2009
| |
| |
*Paty*Dulce* Nuevo bebe
Število prispevkov : 46 Age : 28 Anahi je ? : fuul super oseba Registration date : 08/04/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pet 10 Apr - 21:08:28 | |
| ola jst bi pa fuul rabla neki: Pač kt maste tuki velko temo RBD in v njej še velke teme Dulce Maria,Anahi... potem so šele male teme kako se dajo v velke teme še velke teme potem pa šele male? | |
|
| |
anahi.hadita. Baby blue
Število prispevkov : 148 Age : 30 Registration date : 26/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pet 10 Apr - 23:11:31 | |
| | |
|
| |
*Paty*Dulce* Nuevo bebe
Število prispevkov : 46 Age : 28 Anahi je ? : fuul super oseba Registration date : 08/04/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 11 Apr - 8:01:08 | |
| lei ti z slikcami pokažem... To na 2 slikci neznam k si kliknu na velko na 1.slikci pol pa na 2.slikci so še kr velke teme? kt.npr. na tem forumu maste velko temo RBD in pol so še notri Dulce,Anahi...velke teme | |
|
| |
*a*n*y* Nuevo bebe
Število prispevkov : 8 Kraj : mexico u hiši z anny Anahi je ? : the best for ever and ever Registration date : 08/01/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 11 Apr - 13:18:56 | |
| jst znam to narest sam ne znam razložitq! | |
|
| |
*Paty*Dulce* Nuevo bebe
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sob 11 Apr - 14:12:34 | |
| aia...sei zdei že znam mi je ena povedala | |
|
| |
Število prispevkov : 2231 Age : 29 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 12 Apr - 21:44:35 | |
| - princess<3 je napisal/a:
- Admin. kotiček -> Splošna administracija -> forum -> nastavitve -> Forum in construction (DA)
mene nekaj zanima glede tega... am... js sem pač dala da je forum in construction pa sm ga pol prenovila in sem drugi dan hotela še neki dalje prenovit pa mi je pokazalo, da je forum spet odprt. Js ga nisem odprla... | |
|
| |
princess<3 Mi delirio
Število prispevkov : 957 Age : 26 Anahi je ? : najboljša Naj novela? : Rebelde Registration date : 21/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 12 Apr - 21:55:39 | |
| - THEnush je napisal/a:
- princess<3 je napisal/a:
- Admin. kotiček -> Splošna administracija -> forum -> nastavitve -> Forum in construction (DA)
mene nekaj zanima glede tega... am... js sem pač dala da je forum in construction pa sm ga pol prenovila in sem drugi dan hotela še neki dalje prenovit pa mi je pokazalo, da je forum spet odprt. Js ga nisem odprla... Ja vem to se ti naredi ker se je meni tudi. Sam mene zanima zakaj se to naredi? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 12 Apr - 22:04:41 | |
| princess<3 - ja mene tut to zanima... ja pa še neki. Kaj pomeni če se tvoj forum pokaže med temi: ??? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! | |
| |
|
| |
| Pomoč, v zvezi z forumi! | |
|