Larchiiie AF♥ [Adminka]
Število prispevkov : 3084 Age : 29 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
| Naslov sporočila: Larchiiie Čet 12 Mar - 9:59:04 | |
| IME: Lara KRAJ BIVANJA: Novo mesto ROJSTNI DATUM: 8.8.1995 HOROSKOP: Lev NAJ HRANA: Piščanec, Suši, Pizza NAJ PIJAČA: Juice, kava, RedBull, Pepsi, Cedevita, Voda z okusom ZNAMKA TELEFONA, KI GA UPORABLJAŠ: Blackberry NAJSLABŠA RAZVADA: Kava in čigumiji DOBRA LASTNOST: Hmm.. zabavna? OPIS S TREMI BESEDAMI: vesela, komunikativna, zabavna SLABA LASTNOST: eem.. pa včasih mal zatežim (kao) STIL OBLAČENJA: Hmm.. največ kupujem v TopShopu, Pull and Bearu, Bershki in H&Mu tko, da sami presodte ) NAJ PEVEC/PEVKA: Anahi <3<3 NAJ SKUPINA: RBD, Paramore, Selena Gomez & The Scene, Frank and Derol NAJ TELENOVELA: Rebelde NAJ SERIJA : Gossip Girl, Pretty Little Liars, Las Vegas, The vampire diaries :lovee: NAJ FILMI : Inception, The proposal, Twilight JE TVOJ VZORNIK IN ZAKAJ : Anahi, ker je prelepa, ima odličen glas in super igra. Je res neki posebnega všeč mi je sploh zato, ker ima kljub temu, da je odrasla še vedno tisto otroško veselje v sebi in je prav zarad tega tko posebna, ker se lahk poveže z nami in verjame v pravljična bitja. Cenim jo tud zato, ker je premagala anoreksijo in danes pomaga puncam in fantom po svetu kar je občudovanja vredno. Zame najboljša oseba, ki jo poznam in jo bom mela rada za vedno, ker si jo bom vedno po čem imela spomniti. Ona je perfect.. in bo moja vzornica za vedno. E-NASLOVI (MSN,E-MAIL,YAHOO,SKYPE): Msn : larchie12@hotmail.comČESA SE BOJIŠ: pajkoooov & use te golazni HOBIJI: artanje, risanje, kolesarjenje, sprehodi itd. V KAJ VERJAMEŠ: V to da če v svoje sanje dosti verjameš se bodo nekega dne tudi izpolnile. SLIKA (ČE ŽELIŠ): //
Nazadnje urejal/a Larchiiie Čet 19 Avg - 17:02:44; skupaj popravljeno 4 krat | |
|
anahi.fanica Baby blue
Število prispevkov : 55 Kraj : siempre con anahi Anahi je ? : moje vse Naj novela? : Rebelde Registration date : 14/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Larchiiie Sob 14 Mar - 22:28:55 | |
| oii uživi pa lepo ime | |
|
~MissSunshine* Mi delirio
Število prispevkov : 378 Age : 27 Kraj : Mexico<3 Anahi je ? : mi luz. La amo para siempre. Naj novela? : REBELDE<33333 Registration date : 13/04/2009
| Naslov sporočila: Re: Larchiiie Sre 29 Apr - 14:46:43 | |
| wiii. jas sem tut Lara. | |
|
Vann. Mi delirio
Število prispevkov : 854 Age : 28 Kraj : Con mi Pollito y Uckersito Anahi je ? : The best person in my LIFE ! Naj novela? : Rebelde.. Registration date : 20/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Larchiiie Čet 30 Apr - 12:42:40 | |
| NAJ HRANA: Piščanec, testenine, pica.. ... I love testenine. | |
|
Just_me Mi delirio
Število prispevkov : 468 Age : 27 Anahi je ? : spešl oseba v moiem laifu <3<3<3 Registration date : 01/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Larchiiie Čet 30 Apr - 18:08:16 | |
| moja sestrca se je tut rodila 8.8. ampak kasnej pa nwm zakaj bi mogla ona uživat, če je adminka | |
|
Anja^^ AF♥ [Moderatorka]
Število prispevkov : 868 Age : 31 Registration date : 18/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Larchiiie Pet 1 Maj - 21:32:02 | |
| UUf. 8dni za tabo mam rd | |
|
*anny.xx* Nuevo bebe
Število prispevkov : 53 Registration date : 26/12/2008
| Naslov sporočila: Re: Larchiiie Ned 26 Jul - 16:18:36 | |
| hei.. lep opisek.. a ti si iz oš Grm? jaz sm oš Vavta vas če poznaš..
a poznaš iz grma kako Manco Bukovac, Dominik, Alex, Žiga, Julija, Urška (iz 9 razreda) in pa špelo Cimermančič mislm d 6 razred nism prepričana. | |
|
RBD_DuŁce* Nuevo bebe
Število prispevkov : 29 Kraj : tam kjer tebe ni..* Anahi je ? : fuul carska :D Naj novela? : RebeŁde Registration date : 21/07/2009
| Naslov sporočila: Re: Larchiiie Ned 26 Jul - 16:38:52 | |
| heii..lepo ime.. | |
|
Larchiiie AF♥ [Adminka]
Število prispevkov : 3084 Age : 29 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
| Naslov sporočila: Re: Larchiiie Ned 26 Jul - 18:35:27 | |
| - *anny.xx* je napisal/a:
- hei.. lep opisek.. a ti si iz oš Grm? jaz sm oš Vavta vas če poznaš..
a poznaš iz grma kako Manco Bukovac, Dominik, Alex, Žiga, Julija, Urška (iz 9 razreda) in pa špelo Cimermančič mislm d 6 razred nism prepričana. Ja poznam kje je OŠ Vavta vas ja... pa poznam use od teh iz 9 ko si naštela, za Špelo Cimermančič sm tud slišala sam tko kko zgleda pa nwm | |
|
SweetWish____x Corazon de bombon
Število prispevkov : 304 Registration date : 15/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Larchiiie Ned 26 Jul - 22:06:57 | |
| Leep opiiseeek Welcoomee | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Larchiiie | |
| |
|