Špelć. Mi delirio
Število prispevkov : 974 Age : 29 Kraj : siempre con mi Ucker.x3 Anahi je ? : fejst dekla Naj novela? : STLG Registration date : 04/10/2008
| Naslov sporočila: Špeliii. Čet 12 Mar - 15:21:58 | |
| IME: Špela KRAJ BIVANJA: Novo mesto ROJSTNI DATUM: 7.4.1995 HOROSKOP: Ovnica NAJ HRANA: pizza,testenine.. NAJ PIJAČA: coca cola ZNAMKA TELEFONA, KI GA UPORABLJAŠ: sony ericsson NAJSLABŠA RAZVADA: lenoba,telenovele... DOBRA LASTNOST: zabavna OPIS S TREMI BESEDAMI: zabavna,direktna,poštena. SLABA LASTNOST:učas sm tečna.. STIL OBLAČENJA: kukr kdaj NAJ PEVEC/PEVKA: Dulce Maria NAJ SKUPINA: RBD NAJ TELENOVELA: Rebelde NAJ SERIJA : Razočarane gospodinje, Zdravnikova vest NAJ FILMI: 10 razlogov zakaj te sovražim. KDO JE TVOJ VZORNIK IN ZAKAJ : Dul..kr je zakon..use kr dela ji uspe :lovee: E-NASLOVI (MSN,E-MAIL,YAHOO,SKYPE): spela.lenart@hotmail.comČESA SE BOJIŠ:teme,globine,kkšnih hroščov.. HOBIJI:Košarka<3, druženje s prjatli V KAJ VERJAMEŠ: vase..xD SLIKA (ČE ŽELIŠ): / | |
|
anahi.fanica Baby blue
Število prispevkov : 55 Kraj : siempre con anahi Anahi je ? : moje vse Naj novela? : Rebelde Registration date : 14/03/2009
| Naslov sporočila: Re: Špeliii. Sob 14 Mar - 22:56:24 | |
| js sm tut ownica ovni rulamo | |
|