ßußßi°° Sobredosis
Število prispevkov : 1172 Age : 30 Kraj : Maribor<33 Anahi je ? : lepaa. Naj novela? : Vsi sovražijo Chrisa <33 Registration date : 17/11/2008
| Naslov sporočila: bubbi°° Čet 12 Mar - 17:28:26 | |
| Ime: Sandra Kraj bivanja: Maribor. Rojstni datum: Amm..dovoll. :evil: Horoskop: Tehtnica Naj hrana: Tortelini. ,Pizza. :lovee: Naj pijača: Oaza braskev pa Zala life. Znamka telefona,ki ga uporabljaš: Sony Ericsson T700. :lovee: Najslabša razzvada: Čoookolaaada. :lovee: Dobra lastnost: Kaj pa vem,jih je preveč Opis s tremi besedami: Crazy,stupid pa Happy. Slaba lastnost: Je ni Stil oblačenja: Bom kr trgovine naštela: Bershka,New yorker,Stradivarius,Pull&Bear..... Naj pevec/pevka: Anahiiii. Naj skupina: RBD. Naj telenovela: Rebelde. Naj serija: /. Naj film: /. Kdo je tvoj vzornik in zakaj: Anahi in Janice Dickinson...ker sta prijazni pa dost slabega sta u lajfu doživele(anoreksija,pedofilski fotr) pa sta useeno še vedno veseli pa uživata lajf. Msn~ // Česa se bojiš: Paajkou. Hobiji: ma usega po malem,sam fuzball ne. .P V kaj verjameš: VIlle. :lovee: Slika: //. :lovee: Pa samo bom še nekaj dodalaa: Naj znakec: Zvezzdica Naj smajli na forumu: and Naj barva: Pink,black. :lovee: Najslabši smajli na forumu: :idea: Tvoj vzdevek: KiiWi,FruTek,bubble.*,°°Nutella°°,THEsanch°°. :lovee:
Nazadnje urejal/a bubbi°° Sre 20 Maj - 14:12:11; skupaj popravljeno 9 krat | |
|
Salvame_ Nuevo bebe
Število prispevkov : 17 Registration date : 12/03/2009
| Naslov sporočila: Re: bubbi°° Čet 12 Mar - 21:10:07 | |
| | |
|
anahi.fanica Baby blue
Število prispevkov : 55 Kraj : siempre con anahi Anahi je ? : moje vse Naj novela? : Rebelde Registration date : 14/03/2009
| Naslov sporočila: Re: bubbi°° Sob 14 Mar - 22:55:51 | |
| frajerka ko maš lg :lovee: telefon aja lep opis | |
|
*CraZy GirL* AF♥ [Zmagovalka kviza]
Število prispevkov : 1303 Kraj : Con RBD Anahi je ? : Najboljša-the best!!! Naj novela? : ReBeLdE Registration date : 14/09/2008
| |
_AnAhY_ Nuevo bebe
Število prispevkov : 4 Registration date : 31/03/2009
| Naslov sporočila: Re: bubbi°° Pon 20 Apr - 17:20:41 | |
| nice opis | |
|
Frajerka<3 AF♥ [Novinar]
Število prispevkov : 4198 Kraj : Con annie Anahi je ? : najboljša <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 07/08/2008
| Naslov sporočila: Re: bubbi°° Pon 27 Apr - 13:27:28 | |
| bb sej veš da maš zakon opis you are perfect | |
|
Vann. Mi delirio
Število prispevkov : 854 Age : 28 Kraj : Con mi Pollito y Uckersito Anahi je ? : The best person in my LIFE ! Naj novela? : Rebelde.. Registration date : 20/10/2008
| Naslov sporočila: Re: bubbi°° Sob 2 Maj - 14:36:39 | |
| Zakon opisek ne.. Sva si kar podobni. | |
|
Just_me Mi delirio
Število prispevkov : 468 Age : 27 Anahi je ? : spešl oseba v moiem laifu <3<3<3 Registration date : 01/02/2009
| Naslov sporočila: Re: bubbi°° Sob 2 Maj - 18:16:28 | |
| v anketi sm dala: Ja itaq,fuLL.<33 mava ful velik skupnih lastnosti | |
|
~MissSunshine* Mi delirio
Število prispevkov : 378 Age : 27 Kraj : Mexico<3 Anahi je ? : mi luz. La amo para siempre. Naj novela? : REBELDE<33333 Registration date : 13/04/2009
| Naslov sporočila: Re: bubbi°° Tor 5 Maj - 20:57:59 | |
| js sm tut v anketi dala: Ja Itaq,fuLL.<33
tut js se ful Fakii*g bojim pajkou.obužujem tortille in pizzo. pa še isti opis s tremi besedami.Tut js se na cajte tak opišem.
samo jas obužujem fuzbal :lovee: | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: bubbi°° | |
| |
|