Vann. Mi delirio
Število prispevkov : 854 Age : 28 Kraj : Con mi Pollito y Uckersito Anahi je ? : The best person in my LIFE ! Naj novela? : Rebelde.. Registration date : 20/10/2008
| Naslov sporočila: [vanciie Pon 16 Mar - 19:14:20 | |
| IME: Vanja KRAJ BIVANJA: Okolica Ptuja ROJSTNI DATUM: 26.11.1995 HOROSKOP: Sreleeeec NAJ HRANA: Mehiška NAJ PIJAČA: Sok ZNAMKA TELEFONA, KI GA UPORABLJAŠ: Nokia NAJSLABŠA RAZVADA: Računalnik. DOBRA LASTNOST: Povem vse po resnici, lahko mi zaupaš-nikomur ne povem skrivnosti če mi jo zaupaš OPIS S TREMI BESEDAMI: Nora RBD fanica SLABA LASTNOST: Trma... Lenoba (neda se mi učiti) STIL OBLAČENJA: Vse kar mi pride pod roko in mi je vešeč.. NAJ PEVEC/PEVKA: Anahi, Pollito NAJ SKUPINA: RBD !! NAJ TELENOVELA: Rebelde, CCEA NAJ SERIJA : Beg iz zapora NAJ FILMI: Que hay detras de RBD ? KDO JE TVOJ VZORNIK IN ZAKAJ : Annie, ker jo preprosto občudujem E-NASLOVI (MSN,E-MAIL,YAHOO,SKYPE): vanja.z@windowslive.comČESA SE BOJIŠ: pajkov, da nikoli nebi več videla RBDjevcev in da nikoli ne vidim Maite v živo HOBIJI: Mažoretke, glasba V KAJ VERJAMEŠ: V RBD & v Annie SLIKA (ČE ŽELIŠ): Ne raje..
Nazadnje urejal/a [vanciie Sob 2 Maj - 14:35:43; skupaj popravljeno 2 krat | |
|
anahi.fanica Baby blue
Število prispevkov : 55 Kraj : siempre con anahi Anahi je ? : moje vse Naj novela? : Rebelde Registration date : 14/03/2009
| Naslov sporočila: Re: [vanciie Tor 17 Mar - 7:56:52 | |
| ii lepo vidim da ti je polito všeč | |
|
MiNcHiE Baby blue
Število prispevkov : 122 Age : 30 Naj novela? : rebelde Registration date : 26/10/2008
| Naslov sporočila: Re: [vanciie Tor 28 Apr - 19:58:59 | |
| Jaz sem tudi iz Ptuja | |
|
Vann. Mi delirio
Število prispevkov : 854 Age : 28 Kraj : Con mi Pollito y Uckersito Anahi je ? : The best person in my LIFE ! Naj novela? : Rebelde.. Registration date : 20/10/2008
| |
MiNcHiE Baby blue
Število prispevkov : 122 Age : 30 Naj novela? : rebelde Registration date : 26/10/2008
| Naslov sporočila: Re: [vanciie Tor 28 Apr - 22:30:25 | |
| Iz mesta | |
|
~MissSunshine* Mi delirio
Število prispevkov : 378 Age : 27 Kraj : Mexico<3 Anahi je ? : mi luz. La amo para siempre. Naj novela? : REBELDE<33333 Registration date : 13/04/2009
| Naslov sporočila: Re: [vanciie Sre 29 Apr - 14:44:30 | |
| aaaaaa. iz okolice Ptuja si? jas tuut. no jas sem že malo bol daleč od Ptuja.v Lovrencu. | |
|
Vann. Mi delirio
| Naslov sporočila: Re: [vanciie Čet 30 Apr - 12:41:38 | |
| Ahaa.. Jaz pa sem iz okolice Gorišnice.. če veš kje je to... | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: [vanciie | |
| |
|