Anja^^ AF♥ [Moderatorka]
Število prispevkov : 868 Age : 31 Registration date : 18/08/2008
| Naslov sporočila: Anja^^ Tor 17 Mar - 19:42:22 | |
| Tako torej. Vse se nekje začne s/z pozdravom. Hejla! =)Moje ime lahko razberete že iz moiga nicka--> AnjaMah sej ime je okej sam mi gre n žiuc k mi usi popevajo O Anja... Sej se preživi.Stara sem že skoraj dost d bi lahk pelala auto. Torej mladih 16!!!!!.U mojmu lajfu sta 2 najbl pomembne stvri.Okej, 3.^^Prjatli, muzika&knjige<3Jaja. Sprjaznte se. Tuki je člouk, k vam bo cele dneve govoru o Twilightu, Gospodarju Prstanou in Big Bangu. Twilight saga: Best knjiga ever!Gospodar Prstanou ga totalno rula.Big Bang: Moji sexi Korejčki<3Moji frendi bi vm najbrš rekl d sm fuŁ nora. Al pa da iščm pozornost. Ja pa ja de.Nekdo mora bit nor ztu, d druge u smeh sprau, ane? Smeh je pa pou zdrauja. Al nekej tazga.Glede glasbe... Poslušam electropop, kpop, rock, rap, hip-hop, r'n'b...Moje fav. skupine so pa: Big Bang, Switchfoot, Mayday Parade, Metro Station, Green Day, Paramore,..Kdo še ni slišou Shake it? Ta pesmca je totalno zakonska. Am..še kaj? Č vs kei zanima sam uprašte Aja! Moj stil je tko bl.. One of a kind =D Allstarke +hlače +majce+ jopce =)Jajaja^^Mislm d je to res use. =) Si ja lejtr, aligejtr^^
| |
|