| Administratorska plošča? | |
|
+23MaJc. missDusty Sue* Just_me enrique_gordana anny&lt33 beBe.* anahi.hadita. Nika.y.Anahi Tameq.^^ sabyka °Annie° MiNcHiE Tanča°° Vann. THEnush AnaHii.<3 *Mia.Annie.Bebe* princess<3 Loca* cofek Frajerka<3 Larchiiie 27 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Larchiiie AF♥ [Adminka]
![AF♥ [Adminka] AF♥ [Adminka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/2q/rx/4jMqQTzZ/administratorkaq.jpg)

Število prispevkov : 3084 Age : 27 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
 | Naslov sporočila: Administratorska plošča? Pon 23 Mar - 0:38:55 | |
| Če vas zanima kako kaj uredite, spremenite itd. na vašem forumu lahko vprašate tukaj!
| |
|
 | |
Frajerka<3 AF♥ [Novinar]

Število prispevkov : 4198 Kraj : Con annie Anahi je ? : najboljša <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 07/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 23 Mar - 15:53:22 | |
| nujno rabim kko se na forumu naredi uno k piše lohk VSTOPI k ma portirroni forum kko se to naredi pliss help | |
|
 | |
cofek Baby blue

Število prispevkov : 77 Registration date : 25/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 23 Mar - 16:08:35 | |
| mene zanima kako si urediš portal ker jaz nimam pojma | |
|
 | |
Loca* AF♥ [Moderatorka]
![AF♥ [Moderatorka] AF♥ [Moderatorka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/29/4Z/2mqjXRXO/moderatorka.jpg)

Število prispevkov : 1796 Age : 29 Kraj : ;Köln al pa Francija, nekje pač... Anahi je ? : luštna xD Naj novela? : // Registration date : 24/04/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 23 Mar - 18:15:03 | |
| - .Glory*3. je napisal/a:
- nujno rabim kko se na forumu naredi uno k piše lohk VSTOPI k ma portirroni forum kko se to naredi pliss help
to sm jst nrdila  in je še kr zapleteno delo z kodami in raznimi html zapisi, tko da če ne znaš, bolš da se ne ukvarjaš z tem  si lahka še forum zafuraš | |
|
 | |
princess<3 Mi delirio

Število prispevkov : 957 Age : 24 Anahi je ? : najboljša Naj novela? : Rebelde Registration date : 21/11/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 23 Mar - 18:50:22 | |
| Kako se nastavijo slikce za podforume? | |
|
 | |
*Mia.Annie.Bebe* Baby blue

Število prispevkov : 83 Age : 29 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : La mehor!!! Naj novela? : Rebelde Registration date : 13/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 23 Mar - 19:05:27 | |
| - cofek je napisal/a:
- mene zanima kako si urediš portal ker jaz nimam pojma
jz bi tut tu rada vedla. | |
|
 | |
Loca* AF♥ [Moderatorka]
![AF♥ [Moderatorka] AF♥ [Moderatorka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/29/4Z/2mqjXRXO/moderatorka.jpg)

Število prispevkov : 1796 Age : 29 Kraj : ;Köln al pa Francija, nekje pač... Anahi je ? : luštna xD Naj novela? : // Registration date : 24/04/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 23 Mar - 19:06:26 | |
| - *Mia.Annie.Bebe* je napisal/a:
- cofek je napisal/a:
- mene zanima kako si urediš portal ker jaz nimam pojma
jz bi tut tu rada vedla. enako kot zgoraj, je programiranje z html (spletnik) jezikom, ki ga sestavljajo razne kode  | |
|
 | |
AnaHii.<3 Corazon de bombon

Število prispevkov : 237 Age : 30 Kraj : con mi Anny* Anahi je ? : Popouna. Naj novela? : RebeLde Registration date : 08/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 24 Mar - 22:50:11 | |
| Ja js tut neznam teh slikc za forume nastaulat pa tavelkega banerja...? a mi loh kdo to mal objasne al je res ful zakompliciran? | |
|
 | |
THEnush AF♥ [Zmagovalka kviza]

Število prispevkov : 2231 Age : 27 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 27 Mar - 13:30:24 | |
| mene zanima kk lahko ti določiš neko mero bannerja in avatarja? Da ne bodo drugi pač mel večji banner kot pa lahko... | |
|
 | |
Vann. Mi delirio

Število prispevkov : 854 Age : 27 Kraj : Con mi Pollito y Uckersito Anahi je ? : The best person in my LIFE ! Naj novela? : Rebelde.. Registration date : 20/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 27 Mar - 15:58:14 | |
| Mi lahko kdo pove te html kode za portal.. pa kaj pomenijo seveda... | |
|
 | |
Loca* AF♥ [Moderatorka]

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 27 Mar - 17:36:13 | |
| am ja, ... to je zdaj celo predavanje Kaj je HTML? HTML (Hypertext Markup Language) je zaporedje ukazov, ki povejo kako naj se predstavitvena stran prikaže. Ukazi se imenujejo tudi značke (tags). Značke se vedno nahajajo med znakoma < in >, kot npr. <TAG> | |
|
 | |
Vann. Mi delirio

Število prispevkov : 854 Age : 27 Kraj : Con mi Pollito y Uckersito Anahi je ? : The best person in my LIFE ! Naj novela? : Rebelde.. Registration date : 20/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 27 Mar - 20:57:12 | |
| amm ia to sem vedla.. Loca* kje pa si se ti to vse naučila? Je to kakšna stran al pa kai? Ker sicer vem že veliko o forumih, samo portala še nwm urediti.. | |
|
 | |
Loca* AF♥ [Moderatorka]

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 27 Mar - 21:23:56 | |
| moja sestrična se z tem ukvarja, programerka je ona me ie use naučila  | |
|
 | |

Število prispevkov : 2231 Age : 27 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 27 Apr - 16:56:00 | |
| Mene zanima kk se naredi to ko npr. član že dolgo ni bil na forumu... In bi mu pač rada js poslala mail, (kjer bi napisala kakšne so novosti na forumu pa bla bla bla...), in, da nebi to pošiljala vsakemu posebej a lahko pač vsem članom ? oz. samo tistim, ki že dolgo niso bili na forumu?? kako se to naredi? NUJNO RABIM  p.s. ve kdo kako se naredi to, da se forumski bannerji zamenjujejo? pač nekaj klikneš je npr. maite pol neki klikneš pa je anny... ? | |
|
 | |
Tanča°° Sobredosis

Število prispevkov : 1322 Age : 29 Kraj : Mexico Anahi je ? : The best Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 28 Apr - 13:13:26 | |
| - THEnush je napisal/a:
- Mene zanima kk se naredi to ko npr. član že dolgo ni bil na forumu... In bi mu pač rada js poslala mail, (kjer bi napisala kakšne so novosti na forumu pa bla bla bla...), in, da nebi to pošiljala vsakemu posebej a lahko pač vsem članom ?
oz. samo tistim, ki že dolgo niso bili na forumu??
kako se to naredi?
NUJNO RABIM 
p.s. ve kdo kako se naredi to, da se forumski bannerji zamenjujejo? pač nekaj klikneš je npr. maite pol neki klikneš pa je anny... ? Ja to greš pod adminstrativni kotiček pod SPLOŠNA ADMINSTRACIJA in na levi strani boš vidla to in klikn-->  pol pa boš že znala naprej Za bannerje ti pa neznam pomagat  | |
|
 | |
Larchiiie AF♥ [Adminka]
![AF♥ [Adminka] AF♥ [Adminka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/2q/rx/4jMqQTzZ/administratorkaq.jpg)

Število prispevkov : 3084 Age : 27 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
 | |
 | |
MiNcHiE Baby blue

Število prispevkov : 122 Age : 28 Naj novela? : rebelde Registration date : 26/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 28 Apr - 19:55:26 | |
| Amm..kako pa se na sredino portala nastavi slika za dobrodošlico ??? | |
|
 | |
Tanča°° Sobredosis

Število prispevkov : 1322 Age : 29 Kraj : Mexico Anahi je ? : The best Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 28 Apr - 20:14:20 | |
| - Annie<3 je napisal/a:
- Amm..kako pa se na sredino portala nastavi slika za dobrodošlico ???
Takole--> Greš pod adminov kotiček,pod MODULES,kliknš portal,nato structure ter klinš too-->  | |
|
 | |
MiNcHiE Baby blue

Število prispevkov : 122 Age : 28 Naj novela? : rebelde Registration date : 26/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 28 Apr - 20:42:52 | |
| | |
|
 | |
Tanča°° Sobredosis

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 28 Apr - 20:47:38 | |
| - Annie<3 je napisal/a:
- Hvala Tancii :lovee:
nzk  | |
|
 | |
°Annie° Baby blue

Število prispevkov : 77 Anahi je ? : moja najljubša članica RBD-ja Naj novela? : rebelde, verano de amor Registration date : 22/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 29 Apr - 7:40:10 | |
| js mam portal pa ne znam dajat gor teh slik in tega, npr ure pa pasice in te a mi lahko kdo slikovno pokaže kam se klikne da lahko to ustvariš? | |
|
 | |
Vann. Mi delirio

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 29 Apr - 16:50:17 | |
| Miranda Perea --> Adm.kotiček --> Modules --> structure --> Potem pa tam klikneš pod izbrano temo >  Potem pa vpišeš html kode.. Npr. -->  | |
|
 | |
°Annie° Baby blue

Število prispevkov : 77 Anahi je ? : moja najljubša članica RBD-ja Naj novela? : rebelde, verano de amor Registration date : 22/02/2009
 | |
 | |

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 29 Apr - 22:26:27 | |
| Tancii & Larchiiie
thanks, da sta odg. na moje vprašanje...
a mi kdo pomaga...Sem že mal pozabila. Kje se že to, da pač barva napisa moderatork pa admina... ? | |
|
 | |
sabyka Sobredosis

Število prispevkov : 1415 Age : 27 Kraj : zagorje ob savi Anahi je ? : cool Naj novela? : rebelde!! Registration date : 02/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 29 Apr - 22:48:28 | |
| | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča?  | |
| |
|
 | |
| Administratorska plošča? | |
|