| Administratorska plošča? | |
|
+23MaJc. missDusty Sue* Just_me enrique_gordana anny&lt33 beBe.* anahi.hadita. Nika.y.Anahi Tameq.^^ sabyka °Annie° MiNcHiE Tanča°° Vann. THEnush AnaHii.<3 *Mia.Annie.Bebe* princess<3 Loca* cofek Frajerka<3 Larchiiie 27 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
°Annie° Baby blue

Število prispevkov : 77 Anahi je ? : moja najljubša članica RBD-ja Naj novela? : rebelde, verano de amor Registration date : 22/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Čet 30 Apr - 7:40:21 | |
| - sabyka je napisal/a:
- [vanciie je napisal/a:
- Miranda Perea
--> Adm.kotiček
--> Modules
--> structure
--> Potem pa tam klikneš
pod izbrano temo > 
Potem pa vpišeš html kode..
Npr. -->  pa zn a kdo te html-je urejat tuki? kr bi rada uredila moj portal pa ga ne znam.. no, vem, de sm mal smotana.. Loca* a bi lhka kuku bolj razložila?? pliiss.. na ZS.. po možnosti.. če bi se dal.. sam nevem če.. hhi.. kr vrjtn je fuul težko..  js vem samo kako se link in slike prilepijo primer: navaden link: https://annie-fan.slovenianforum.com/prilepljen link: https://annie-fan.slovenianforum.com/navado za sliko: http://www.shrani.si/f/q/6x/4BnrWb5f/25.jpgprilepljeno za sliko:  (pri http sem dodala i da boš vedla kakšna je koda, ker bi ti samo slikco vidla. enako pri linku 2.) | |
|
 | |
Tameq.^^ Baby blue

Število prispevkov : 86 Registration date : 28/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Čet 30 Apr - 12:44:49 | |
| - THEnush je napisal/a:
- Tancii & Larchiiie
thanks, da sta odg. na moje vprašanje...
a mi kdo pomaga...Sem že mal pozabila. Kje se že to, da pač barva napisa moderatork pa admina... ? Admin. kotiček---->Administracija uporabnikov & Administracija skupine---->Administracija skupine--->potem pa klikneš uredi in spremeniš barvo | |
|
 | |
Vann. Mi delirio

Število prispevkov : 854 Age : 27 Kraj : Con mi Pollito y Uckersito Anahi je ? : The best person in my LIFE ! Naj novela? : Rebelde.. Registration date : 20/10/2008
 | |
 | |
sabyka Sobredosis

Število prispevkov : 1415 Age : 27 Kraj : zagorje ob savi Anahi je ? : cool Naj novela? : rebelde!! Registration date : 02/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 1 Maj - 20:48:37 | |
| | |
|
 | |
THEnush AF♥ [Zmagovalka kviza]

Število prispevkov : 2231 Age : 27 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 1 Maj - 21:32:14 | |
| mene zanima tista koda k se da zraven pasice od foruma... k ose objavi na portalu... da pol ko klikneš na njo si takoi na tem forumu | |
|
 | |
Nika.y.Anahi Nuevo bebe

Število prispevkov : 18 Age : 29 Kraj : Con Anahi Registration date : 15/04/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 13 Maj - 0:57:45 | |
| Heii. Mam sam eno uprašanje pa prosm če mi gdo pomaga. Js sm uglaunm nrdila forum sam mi pride kr neki postran. Tkole:  Pomagite. očm d je dol naravnst ne pa kr neki tkole xD | |
|
 | |
anahi.hadita. Baby blue

Število prispevkov : 148 Age : 29 Registration date : 26/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 13 Maj - 13:19:12 | |
| A lohka povete kje se narbi html- kode kje jih najdš | |
|
 | |
beBe.* Corazon de bombon

Število prispevkov : 286 Age : 27 Anahi je ? : Zakoon.* Naj novela? : Rebelde, CCEA Registration date : 10/09/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 13 Maj - 15:40:18 | |
| Nika.y.Anahigreš v administratorki kotičk ---> Display ---> Structure and hierarchy Link foruma sm zbrisala | |
|
 | |
Nika.y.Anahi Nuevo bebe

Število prispevkov : 18 Age : 29 Kraj : Con Anahi Registration date : 15/04/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 13 Maj - 20:16:08 | |
| Anahi* hwala. Sam zdej mi pa ne kaže ush forumou. Sam 3 xD | |
|
 | |
anny&lt33 Nuevo bebe

Število prispevkov : 7 Registration date : 06/04/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Ned 24 Maj - 18:35:04 | |
| Mene zanima kako se naredi ko se priijaviš oz. registriraš in imaš tam nick, gmail, geslo,...kako se tam dodajo vprašanja in kje, kam greš na plošči. | |
|
 | |
enrique_gordana Nuevo bebe

Število prispevkov : 45 Registration date : 22/11/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 25 Maj - 22:05:26 | |
| heii mene zanima če mi lahko da kdo tisto kodo za pasice da tko tečejo..mislm k majo na AT (upam da ni narobe da sm dala primer foruma) | |
|
 | |
Loca* AF♥ [Moderatorka]
![AF♥ [Moderatorka] AF♥ [Moderatorka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/29/4Z/2mqjXRXO/moderatorka.jpg)

Število prispevkov : 1796 Age : 29 Kraj : ;Köln al pa Francija, nekje pač... Anahi je ? : luštna xD Naj novela? : // Registration date : 24/04/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 26 Maj - 16:10:39 | |
| Mislš tko kt mamo mi? Pr ns tut tećejo ... drugač pa to je marquee koda več pa ne izdam | |
|
 | |

Število prispevkov : 2231 Age : 27 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 29 Maj - 17:18:49 | |
| A BI MI KDO DAL KODO. Pač ko klikneš na pasico, da prideš na forum...K sem jo po pomoti izgubila. | |
|
 | |
Nika.y.Anahi Nuevo bebe

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 29 Maj - 20:19:20 | |
| Mene pa zanima kko nastavš da ma en forum un klicaj (!) da pomen NE PREZRI. pa kako zaklepaš pa premikaš teme?? | |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sob 30 Maj - 8:12:36 | |
| - Nika.y.Anahi je napisal/a:
- Mene pa zanima kko nastavš da ma en forum un klicaj (!) da pomen NE PREZRI. pa kako zaklepaš pa premikaš teme??
1. Greš pač pod neko temo pa daš EDIT. Ali pa jo sama odpreš. Pol pa greš mal dol pa boš vidla Modify topic's title. Pa si tam izberi Objavi novo temo kot: Navadno, NE PREZRI, Obvestilo. 2. Temo zakleneš čist lahko. Greš pod neko temo.Pol greš čist doool. In spodi maš ikonco npr. ključavnico... Odvisno od posameznega foruma. Pred zaklepom teme pa imaš še ikonco za premikanje teme. Upam, da sem kaj pomagala.  _____________________________________________ A BI MI KDO DAL KODO. Pač ko klikneš na pasico, da prideš na forum...K sem jo po pomoti izgubila. | |
|
 | |
anahi.hadita. Baby blue

Število prispevkov : 148 Age : 29 Registration date : 26/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sob 30 Maj - 15:47:14 | |
| a zna kdo narest vstopno strn ?m če kdo zna nj mi pleas piše na zs ( pa tut če zna urejat forum ) | |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sob 30 Maj - 21:02:58 | |
| Spet jz.
1. Kako se spremenijo barve nicka moderatorje + adminke? ena mi je napisala da tko: Admin. kotiček---->Administracija uporabnikov & Administracija skupine---->Administracija skupine--->potem pa klikneš uredi in spremeniš barvo
pa sm že 100x dala to pa mi vseeno ne gre...
2. Kako lahko naredim, da člani, ki še nimajo svojega avatarja, da imajo avtomatsko enega k ga js naredim... Pač, da bojo pol tisti, ki nimajo avatarja mel tega...
PLIS HELP! | |
|
 | |
Just_me Mi delirio

Število prispevkov : 468 Age : 25 Anahi je ? : spešl oseba v moiem laifu <3<3<3 Registration date : 01/02/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Ned 31 Maj - 14:43:31 | |
| mene zanima, če je za pasice možno tut tko: pač jo shranš na shrani.si --> in maš tm pač 4 kode in una četrta je html in če jo kopiram na forum bo bla al ne? je tak način možen? | |
|
 | |
princess<3 Mi delirio

Število prispevkov : 957 Age : 24 Anahi je ? : najboljša Naj novela? : Rebelde Registration date : 21/11/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Ned 31 Maj - 15:26:57 | |
| - Annie.x3 je napisal/a:
- mene zanima, če je za pasice možno tut tko:
pač jo shranš na shrani.si --> in maš tm pač 4 kode in una četrta je html in če jo kopiram na forum bo bla al ne? je tak način možen? Ja bo bla sam bo v predogledu! Mene zanima kje se shranujejo pasice da niso v predogledu? | |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Ned 31 Maj - 16:34:18 | |
| - princess<3 je napisal/a:
- Annie.x3 je napisal/a:
- mene zanima, če je za pasice možno tut tko:
pač jo shranš na shrani.si --> in maš tm pač 4 kode in una četrta je html in če jo kopiram na forum bo bla al ne? je tak način možen? Ja bo bla sam bo v predogledu! Mene zanima kje se shranujejo pasice da niso v predogledu? na shrani.si kopiraj KODO ZA FORUM am... Dajte pli pomagajte mi (glejte moj zgornji post) | |
|
 | |
MiNcHiE Baby blue

Število prispevkov : 122 Age : 28 Naj novela? : rebelde Registration date : 26/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 1 Jun - 19:23:20 | |
| Mi lahko prosi kdo pove kam poslat prijavnico, da forum postane uraden?  | |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 3 Jun - 20:38:13 | |
| Annie<3 odvisno je o čem maš forum...
Am. NUJNO RABIM POMOČ!!
Neki sm klikala bw... Pa prej nisem mela nobenih oglasov pod tem ko piše FORUM, PORTAL, SKUPINE, POMOC, ODJAVA,...
Kaj naj naredim, da tega ne bom imela? PROSIM POMAGAJTE! | |
|
 | |
enrique_gordana Nuevo bebe

Število prispevkov : 45 Registration date : 22/11/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 3 Jun - 20:46:04 | |
| - Annie<3 je napisal/a:
- Mi lahko prosi kdo pove kam poslat prijavnico, da forum postane uraden?
 iia lei če maš od anahi, si prepozna iie biu že datum in so objavl razultate...drgač pa NOBEN nwe če bo biu še en krog ampak jst osebno mislm da ne bo ker se iie fuuul forumou prjaula in bi blo mau preveč da iie lahko kr usak fan club | |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Čet 4 Jun - 15:47:34 | |
- Annie<3 odvisno je o čem maš forum...
Am. NUJNO RABIM POMOČ!!
Neki sm klikala bw... Pa prej nisem mela nobenih oglasov pod tem ko piše FORUM, PORTAL, SKUPINE, POMOC, ODJAVA,...
Kaj naj naredim, da tega ne bom imela? PROSIM POMAGAJTE! | |
|
 | |
Larchiiie AF♥ [Adminka]
![AF♥ [Adminka] AF♥ [Adminka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/2q/rx/4jMqQTzZ/administratorkaq.jpg)

Število prispevkov : 3084 Age : 27 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Čet 4 Jun - 16:07:37 | |
- THEnush je napisal/a:
- Annie<3 odvisno je o čem maš forum...
Am. NUJNO RABIM POMOČ!!
Kaj naj naredim, da tega ne bom imela? PROSIM POMAGAJTE! To se pojavi sam če nisi vpisana ali registrirana na forum. Drugega razloga, da se ti vseeno pojavi ne vidm.  | |
|
 | |
Sponsored content
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča?  | |
| |
|
 | |
| Administratorska plošča? | |
|