| Administratorska plošča? | |
|
+23MaJc. missDusty Sue* Just_me enrique_gordana anny&lt33 beBe.* anahi.hadita. Nika.y.Anahi Tameq.^^ sabyka °Annie° MiNcHiE Tanča°° Vann. THEnush AnaHii.<3 *Mia.Annie.Bebe* princess<3 Loca* cofek Frajerka<3 Larchiiie 27 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Larchiiie AF♥ [Adminka]
![AF♥ [Adminka] AF♥ [Adminka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/2q/rx/4jMqQTzZ/administratorkaq.jpg)

Število prispevkov : 3084 Age : 27 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 14 Avg - 21:33:11 | |
| - Tanča°° je napisal/a:
- Mene samo zanima kje se ZBRIŠE forum.??
NUJNO rabm  Nobenih kod ne rabiš (: Admin kotiček -> Splošna administracija -> Tam na levi FORUM -> Forum deletion in je  | |
|
 | |
missDusty Mi delirio

Število prispevkov : 734 Age : 28 Kraj : Mexico City Anahi je ? : Človek? Naj novela? : nobena Registration date : 31/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 14 Avg - 21:35:33 | |
| kaj pa moreš not neki upisat al neki? ugl. men je tok Tina rekla.. tko da tega nebi vedla sorry Tanja... | |
|
 | |
*Paty*Dulce* Nuevo bebe

Število prispevkov : 46 Age : 27 Anahi je ? : fuul super oseba Registration date : 08/04/2009
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sob 15 Avg - 9:31:41 | |
| Jst ti lah povem...
admin.plošča-->splošna admin.-->forum-->forum deletion-->V okvirček napišeš DELETE-->in greš na e-mail (od tega foruma tvoj od admina)in tam si dobu eno pošto in tam ga zbrišeš.. | |
|
 | |
THEnush AF♥ [Zmagovalka kviza]

Število prispevkov : 2231 Age : 27 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 25 Avg - 17:08:55 | |
| PROSIM POMAGAJTE MI ! Ugotovila sem ,da je ena izmed uporabnic kopirala vse novice, vse teme dobesedno z mojega foruma ! Najhujše pa je to, da sem besedila pa vse sestavljala sama ! Imam ogromno dokazov za to.... Adminka s tega drugega foruma noče ukrepat ! KAJ NAJ NAREDIM ????' Cel forum je prekopiran !!  | |
|
 | |
missDusty Mi delirio

Število prispevkov : 734 Age : 28 Kraj : Mexico City Anahi je ? : Človek? Naj novela? : nobena Registration date : 31/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 25 Avg - 17:44:54 | |
| hm... mogoče ... no... prjause na njen forum ... eh dej upišime... maja_blazic@hotmail.com ... ker se na forumu linke drugih forumu nesme pisat zato me upiši | |
|
 | |

Število prispevkov : 2231 Age : 27 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 25 Avg - 18:28:34 | |
| - missDusty je napisal/a:
- hm... mogoče ... no... prjause na njen forum ... eh dej upišime... maja_blazic@hotmail.com ... ker se na forumu linke drugih forumu nesme pisat zato me upiši
sem te vpisala. hvala ti,. <3 | |
|
 | |
Tameq.^^ Baby blue

Število prispevkov : 86 Registration date : 28/10/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 26 Avg - 16:39:11 | |
| mene pa zanima kak se tile avatarji zbrišejo ki so že gor na forumotionu, pa kako se potem novi naložijo?  | |
|
 | |
sabyka Sobredosis

Število prispevkov : 1415 Age : 27 Kraj : zagorje ob savi Anahi je ? : cool Naj novela? : rebelde!! Registration date : 02/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 26 Avg - 17:19:53 | |
| | |
|
 | |
Larchiiie AF♥ [Adminka]
![AF♥ [Adminka] AF♥ [Adminka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/2q/rx/4jMqQTzZ/administratorkaq.jpg)

Število prispevkov : 3084 Age : 27 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 26 Avg - 21:52:27 | |
| | |
|
 | |
sabyka Sobredosis

Število prispevkov : 1415 Age : 27 Kraj : zagorje ob savi Anahi je ? : cool Naj novela? : rebelde!! Registration date : 02/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Čet 27 Avg - 13:02:29 | |
| | |
|
 | |
Anja^^ AF♥ [Moderatorka]
![AF♥ [Moderatorka] AF♥ [Moderatorka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/29/4Z/2mqjXRXO/moderatorka.jpg)

Število prispevkov : 868 Age : 29 Registration date : 18/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Čet 27 Avg - 13:18:41 | |
| sabyka Pejt na administrativni kotiček-display-struture and hierarchy pa v tistem spodnjem oknu klikni medium. | |
|
 | |
sabyka Sobredosis

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Čet 27 Avg - 14:57:45 | |
| | |
|
 | |
Anja^^ AF♥ [Moderatorka]
![AF♥ [Moderatorka] AF♥ [Moderatorka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/29/4Z/2mqjXRXO/moderatorka.jpg)

Število prispevkov : 868 Age : 29 Registration date : 18/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Čet 27 Avg - 19:20:11 | |
| Ni pene  | |
|
 | |

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 14 Sep - 17:08:26 | |
| Imam 2. vprašanji (bili sta že v tej temi... ampak ni nihče odgovoril na njiju)
1. KAKO SE NAŠTIMAJO OPOZORILNE STOPNJE ?
2. KAKO NAREDIM, DA KO SE NEK ČLAN VPIŠE IN ŠE NIMA SVOJEGA AVATARJA, DA IMA PAČ AVATAR, KI GA BI NAŠTIMALA JAZ ! ?
Čim prej bi rabila odgovore. xD | |
|
 | |
missDusty Mi delirio

| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 14 Sep - 21:03:35 | |
| - THEnush je napisal/a:
- Imam 2. vprašanji (bili sta že v tej temi... ampak ni nihče odgovoril na njiju)
1. KAKO SE NAŠTIMAJO OPOZORILNE STOPNJE ?
2. KAKO NAREDIM, DA KO SE NEK ČLAN VPIŠE IN ŠE NIMA SVOJEGA AVATARJA, DA IMA PAČ AVATAR, KI GA BI NAŠTIMALA JAZ ! ?
Čim prej bi rabila odgovore. xD dej si malo prejšnje str. poglej in boš našla odgovor  | |
|
 | |

| |
 | |
TuliFonček Enamorada en Any

Število prispevkov : 3125 Kraj : španija Anahi je ? : najbolša Naj novela? : rebelde Registration date : 24/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Čet 1 Okt - 21:40:25 | |
| mene pa zanima kako se naredi te črte  | |
|
 | |
Gatita ^^ AF♥ [Adminka]

Število prispevkov : 1106 Age : 28 Kraj : con mi hadita ^^ Anahi je ? : ni besede za opisat . Naj novela? : ccea <3 Registration date : 14/09/2008
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 2 Okt - 15:44:31 | |
| TuliFonček uradni fan club že piše samo podlaga je nrjena to sm pa jaz nrdila pa ne powem  | |
|
 | |
sabyka Sobredosis

| |
 | |
Sponsored content
 | Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča?  | |
| |
|
 | |
| Administratorska plošča? | |
|