Tanča°° Sobredosis
Število prispevkov : 1322 Age : 30 Kraj : Mexico Anahi je ? : The best Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/08/2008
| Naslov sporočila: Tancii Tor 28 Apr - 18:20:33 | |
| No bom kr začela naštevat naštevat najlepše o mojemangelu 1.Ona je zame iz RBD-ja najboljša oseba..Govorim oglasu,postavi,dobroti,igranju.. 2.Pravimo ji "angel"..Še sama beseda ti pove kajto pomen 3.Če bi lahko bila katera oseba bi bila definitivnoMAITE.. 4.O njej bi lahko govorila v neskončno pa nebi mogladokončt kaj vse si mislm o njej,kaj mi vse pomen,ter zakaj je moj idol,in joobožujem neglede nato da ni prišla na koncerta in se je zato mnogim"zamerla..Prav tako se mi nezdi lepo da niste njen "fan" večsamo zato kr ni mela časa da se udeleži koncerta ..Res je da sm si neskončnoželela da bi jo videla da bi v živo slišala njen nebeški glas ,ampk kajčš sejnjej tud pomoje ni blo lahko k se ni mogla udeležit koncertov.. 5.Pomoje jo mam zdej še bolj rada samo zato kr sm vidlakako so nekateri krivični bili do nje :no: 6.RIBA ribo privlači.. Obedvi sve ribice po horoskopu inzato je še posebi moj idol party 7.Res je da mam vs RBD rada , ampk zrd vsga tega kar smnaštevala sm nardila forum o njej in mi ni žv,kr vsakič k se kdo prjav neizgubim upanja,da ji stopjimo ob strani,in da je za ns večni angel | |
|