SomeOneSasi Nuevo bebe
Število prispevkov : 22 Age : 30 Kraj : e sLOVEnija Registration date : 01/05/2009
| Naslov sporočila: SomeOneSasi Pet 1 Maj - 12:39:27 | |
| Heeei ... Pa se bom še jas Predstavla IME: Saša KRAJ BIVANJA: Rogaška Slatina--> čez dan Celje ROJSTNI DATUM:24. November 1993 HOROSKOP: Strelka NAJ HRANA: Čips ter pomfri NAJ PIJAČA: Coca-cola ZNAMKA TELEFONA, KI GA UPORABLJAŠ: LG NAJSLABŠA RAZVADA: emm...pa je niti nimam OPIS S TREMI BESEDAMI: lena, trmasta, za hecanje SLABA LASTNOST: ja no...lena xD STIL OBLAČENJA: hip hop NAJ PEVEC/PEVKA: ma usi so mi faini NAJ SKUPINA: Rebelde ... G-Unit NAJ TELENOVELA: Rebelde NAJ FILMI: jeej....sem obsedenec filmov xD ... rečmo da Fast and furious 4 , Unborn, my bloody valentine, Step up 2 , you got served, legenda o zorru, White chicks...pa še bi se najdlo E-NASLOVI (MSN,E-MAIL,YAHOO,SKYPE): gmail: sasika.sasi@gmail.com ČESA SE BOJIŠ: trenutno...Fantka iz filma Unborn ... drugač pa duhov ampak...sn jih že vidla tk da sn navajena HOBIJI: ples , petje , hip hop treningi, odbojka , druženje s kolegi , ter prireditev raznih zabav V KAJ VERJAMEŠ: duhove xD ... v marsikaj , česar drugi ne vrjamejo ja no...vem da ni neč zanimivega v opisu...ampak useeno ... užiwaite | |
|
Anja^^ AF♥ [Moderatorka]
Število prispevkov : 868 Age : 31 Registration date : 18/08/2008
| Naslov sporočila: Re: SomeOneSasi Pet 1 Maj - 20:41:35 | |
| G-Unit ga rula^^ Welcome. Jah..te caite smo res usi leni^^ HF. | |
|
SomeOneSasi Nuevo bebe
Število prispevkov : 22 Age : 30 Kraj : e sLOVEnija Registration date : 01/05/2009
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: SomeOneSasi | |
| |
|