Gatita ^^ AF♥ [Adminka]
Število prispevkov : 1106 Age : 29 Kraj : con mi hadita ^^ Anahi je ? : ni besede za opisat . Naj novela? : ccea <3 Registration date : 14/09/2008
| Naslov sporočila: It's Henchs. biitch ! Sre 24 Jun - 16:38:49 | |
| IME: Helena KRAJ BIVANJA: Ljubljana ROJSTNI DATUM: 7.12.1994 HOROSKOP: Strelka NAJ HRANA: Mehiška,Kitajska .. NAJ PIJAČA: Coca Cola (najraj Lime ) voda z okusom . ZNAMKA TELEFONA, KI GA UPORABLJAŠ: Nokia NAJSLABŠA RAZVADA: Računalnik DOBRA LASTNOST: hmm. vesela ? zabavna ? OPIS S TREMI BESEDAMI: komunikativna,hiperaktivna,lena SLABA LASTNOST: da sm lena ane , pa da se rada skregam STIL OBLAČENJA: H&M , New Yorker, Bershka .. pa nwem to je ubistvu čiz casual stil NAJ PEVEC/PEVKA: Dulce , obvio NAJ SKUPINA: RBD NAJ TELENOVELA: Cudiado con el angel NAJ SERIJA : Razočarane gospodinje, CSI : NY NAJ FILMI : Somrak, Ful gas 1,2,3 , Scary movie 1-4 .. JE TVOJ VZORNIK IN ZAKAJ : ADulce, ma lep glas , všeč mi je njena zunanjost in kako se oblači ter kako se obnaša . Všeč mi je tudi zato ker sva obe ognjeviti strelki Ma 1 dan pred mano rojstni dan . Pa ubistvu se ne da opisat zakaj .. Preprosto povedano všeč mi je in jo imam rada Teško je nekaj opisati , še posebej nekoga kot je dulce E-NASLOVI (MSN,E-MAIL,YAHOO,SKYPE): Prašej me ČESA SE BOJIŠ: Kaač , nadnaravnih stvari HOBIJI: Artanie, plešem Hip Hop . V KAJ VERJAMEŠ: res nebi vedla , zdei mi nč ne pade na pamet SLIKA (ČE ŽELIŠ): // | |
|
monika24 Baby blue
Število prispevkov : 136 Age : 29 Kraj : krško Anahi je ? : prečudovita...najbolša...najlepša.mi princesita Naj novela? : rebelde Registration date : 14/06/2009
| Naslov sporočila: Re: It's Henchs. biitch ! Čet 25 Jun - 10:53:03 | |
| welcome vlk piš pa se zabavi-lep opis | |
|
Anja^^ AF♥ [Moderatorka]
Število prispevkov : 868 Age : 31 Registration date : 18/08/2008
| Naslov sporočila: Re: It's Henchs. biitch ! Pon 29 Jun - 21:03:47 | |
| Najs, Hip-hop. Js tut poskušam. Ktero Nokio p maš? Aja, kje ti najdš Coca colo Lime? Prnas majo komej zero. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: It's Henchs. biitch ! | |
| |
|