PelciMarelci Mi delirio
Število prispevkov : 490 Age : 30 Anahi je ? : moja hadita, ki mi je polepšala življenje :) Naj novela? : Rebelde Registration date : 11/05/2008
| Naslov sporočila: Pelch. (: Sre 24 Jun - 16:55:55 | |
| IME: Špela KRAJ BIVANJA: Ljubljana ROJSTNI DATUM: 8.2.1994 HOROSKOP: Vodnarka NAJ HRANA: vse kar (na žalost) redi NAJ PIJAČA: voda ZNAMKA TELEFONA, KI GA UPORABLJAŠ: Nokia NAJSLABŠA RAZVADA: predolgo spim DOBRA LASTNOST: smejanje, smejanje in smejanje OPIS S TREMI BESEDAMI: nasmejana, zaljubljena, pedantna SLABA LASTNOST: hitro me kaj prizadane STIL OBLAČENJA: mah, navadno - jeans in Tshirts NAJ PEVEC/PEVKA: Annie NAJ SKUPINA: / NAJ TELENOVELA: / (jih je preveč ) NAJ SERIJA : CSI: Miami NAJ FILMI: Scarry Movie (vsi ) KDO JE TVOJ VZORNIK IN ZAKAJ : Vsi, ki so se v življenju borili za svoje pravice - ker bi bil brez njih danes svet drugačen E-NASLOVI (MSN,E-MAIL,YAHOO,SKYPE): MSN in e-mail dam, če rabiš (--> ZS ) ČESA SE BOJIŠ: teme HOBIJI: ples V KAJ VERJAMEŠ: v pravo ljubezen | |
|
Larchiiie AF♥ [Adminka]
Število prispevkov : 3084 Age : 29 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
| Naslov sporočila: Re: Pelch. (: Sre 24 Jun - 18:16:15 | |
| Welcome - ne sej ne.. no Špelč še naprej ostan tok dobra moderatorka! | |
|
PelciMarelci Mi delirio
Število prispevkov : 490 Age : 30 Anahi je ? : moja hadita, ki mi je polepšala življenje :) Naj novela? : Rebelde Registration date : 11/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Pelch. (: Sre 24 Jun - 18:20:44 | |
| Hvala za dobrodošlico Bom ostala taka kot sem - predana AF-ju | |
|
monika24 Baby blue
Število prispevkov : 136 Age : 29 Kraj : krško Anahi je ? : prečudovita...najbolša...najlepša.mi princesita Naj novela? : rebelde Registration date : 14/06/2009
| Naslov sporočila: Re: Pelch. (: Čet 25 Jun - 10:53:43 | |
| hola špela vlk piš pa zabavi se-lep opis pišem | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pelch. (: | |
| |
|