Tina. Baby blue

Število prispevkov : 134 Kraj : con RBD Anahi je ? : ful dobra, lepa..preveč stvari Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/01/2009
 | Naslov sporočila: Tina. Ned 9 Avg - 21:45:38 | |
| IME: Tina KRAJ BIVANJA: Okolica Ptuja - Muretinci [dvomim, da kdo pozna xD] ROJSTNI DATUM: 12.12.1995 HOROSKOP: [nevarna] strelka
NAJ HRANA: Lazanja, pizza NAJ PIJAČA: Coca Cola, jagodni sok ZNAMKA TELEFONA, KI GA UPORABLJAŠ: Klump NAJSLABŠA RAZVADA: Preveč časa preživim za računalnikom DOBRA LASTNOST: Nene vem .. Rada se smejim recimo xD OPIS S TREMI BESEDAMI: Tri besede samo ? SLABA LASTNOST: Ja računalnik, pa da sem lenoba STIL OBLAČENJA: Preprost - kaka majca pa kavbojke NAJ PEVEC/PEVKA: Vsi RBD-jevci [Dulce pa Anahi najbolj] NAJ SKUPINA: RBD itaq NAJ TELENOVELA: Rebede, CCEA NAJ SERIJA : Zdravnikova vest, Razočarane gospodinje, La familia NAJ FILMI: Jih je kar dosti KDO JE TVOJ VZORNIK IN ZAKAJ : Niam nekega vzornika .. Mi je pa všeč Dulce Maria in bi takoj bla ko ona <33 E-NASLOVI (MSN,E-MAIL,YAHOO,SKYPE): Če hočeš ZS obstaja ČESA SE BOJIŠ: Višine  HOBIJI: vse pa nič hah .. forumi, razni športni občasno .. V KAJ VERJAMEŠ: V duhove maličko SLIKA (ČE ŽELIŠ): Vtipkaj tinuss__ na Netlogi pa me vidiš | |
|
Anja^^ AF♥ [Moderatorka]
![AF♥ [Moderatorka] AF♥ [Moderatorka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/29/4Z/2mqjXRXO/moderatorka.jpg)

Število prispevkov : 868 Age : 29 Registration date : 18/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Tina. Ned 9 Avg - 21:57:20 | |
| 12.12., huh? Lepo lepo.  Ah dej dej, duhi ti p res nebjo nč naredl  Welcome, uživej  | |
|
Tina. Baby blue

Število prispevkov : 134 Kraj : con RBD Anahi je ? : ful dobra, lepa..preveč stvari Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/01/2009
 | Naslov sporočila: Re: Tina. Ned 9 Avg - 22:19:17 | |
| Ja fajn datum Ja ampak sem čula take zgodbe o duhih da me je strah No na forum pa sem prišla že pred časom tak, da welcome ne pride v poštev  | |
|
Anja^^ AF♥ [Moderatorka]
![AF♥ [Moderatorka] AF♥ [Moderatorka]](https://2img.net/h/www.shrani.si/f/29/4Z/2mqjXRXO/moderatorka.jpg)

Število prispevkov : 868 Age : 29 Registration date : 18/08/2008
 | Naslov sporočila: Re: Tina. Tor 11 Avg - 12:26:37 | |
| Ah no..  Js sm tut čula p ni nč še res blo  | |
|
Sponsored content
 | Naslov sporočila: Re: Tina.  | |
| |
|