metuljčica Nuevo bebe
Število prispevkov : 5 Registration date : 16/10/2009
| Naslov sporočila: [e-dnevnik] metuljčica Pet 16 Okt - 20:42:55 | |
| Dobrodošli v mojem e-dnevniku. Polek e-dnevnika na tem forumu imam svoj blog ; kasneje bom dala link, ker ga trenutno malo urejam, in na veliko forumih imam bloge ali dnevnike. Najprej naj malo pohvalim forum, ker ima RES VELIKO članov in je ZELO lep ... { } Pisat bom začela jutri/pojutrišnjem ; ko bo čas. you know you love me ; xoxo | |
|
metuljčica Nuevo bebe
| Naslov sporočila: Re: [e-dnevnik] metuljčica Pet 16 Okt - 21:02:39 | |
| hehe. Mam PREVEČ časa - kot ponavadi in zato sem se spravla pisat . Ker verjetno še ne veste NIČ o meni in vem da vas zanima vsaj ime {Eva} se vseeno ne bom opisala, ker se mi ne da preprosto pisat nekaj o sebi, kar sama vem že skoraj 12 let. Ja, 6. 11. pa rojstni dan:; muffine bom naredla, sam ne vem če bojo užitni, ker jih ponavadi dela mami { halo, morem tuji neke sama vejet naret .. } . Praznovala bom 3x . Prvič bom povabla sošolke ; Adri & Vigilia & Manč & Hanč & Klemy & še velik jih je . Drugič sorodnike { sestrične & bratrance, tete & strice }, tretjič pa babice & dedije , oz. babici & dedija { } Danes ble z Vido { Vigilija } vprašane MAT ; obe 5 doble ; NEMOGOČE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ampak je RES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Grem zdaj naret kak banner in ga kasneje objavim, da vidite kako art-am .. sam se pripravte mejte mobitel v roki da rešilca pokličete, ker ne vem, če bo vse v redu z vami ko boste vidli moj art ... Nočko tistim, ki hodite spat ob 9. tko kt Hanč ( hana ) , ker spi 15 ur na dan { } | |
|
metuljčica Nuevo bebe
| Naslov sporočila: Re: [e-dnevnik] metuljčica Pet 16 Okt - 21:41:19 | |
| | |
|
metuljčica Nuevo bebe
| Naslov sporočila: Re: [e-dnevnik] metuljčica Sob 17 Okt - 20:28:54 | |
| Ne morem glejat zgornjega bannerja zato bom dosti pisala, da bom čim dalje tega posta - Končno sem si tudi priznala, da nisem talentirana za art-anje , pač nismo VSI za VSE ... Naredla en kompletek za en iizziv, ki je kar uspel in ga bom kasneje objavla ... Nočko ; | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: [e-dnevnik] metuljčica | |
| |
|