Larchiiie AF♥ [Adminka]
Število prispevkov : 3084 Age : 29 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
| Naslov sporočila: VEEELIKA FORUMSKA PRENOVA! Sre 24 Mar - 16:45:22 | |
| Torej, ker se vas je veliko pritoževalo, da je forum zamrl in, ker bi ga tudi jaz rada, da je zopet uspešen saj je kljub vsemu to uradni fan club, pripravljam eno veeeliko forumsko prenovo, pri kateri potrebujem vašo pomoč! Tukaj dajajte predloge za nov izgled foruma... naredite logotipe oz. bannerje, menije, najbolj zaželjeno bi bilo, da bi nekdo naredil sličice za teme.. to je res potrebno. Vsi predlogi, želje, donacije.. v tej temi. Prosim res pomagajte, ker samo z vašo pomočjo bo forum lahko spet takšen kakršen je bil oz. boljši! XO, Lara
Nazadnje urejal/a Larchiiie Pet 23 Apr - 23:18:11; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
TuliFonček Enamorada en Any
Število prispevkov : 3125 Kraj : španija Anahi je ? : najbolša Naj novela? : rebelde Registration date : 24/08/2008
| Naslov sporočila: Re: VEEELIKA FORUMSKA PRENOVA! Čet 25 Mar - 16:34:27 | |
| mogoče bi bil forum laklo rumen ali orančn saj je prišla pomlad | |
|
Just_me Mi delirio
Število prispevkov : 468 Age : 27 Anahi je ? : spešl oseba v moiem laifu <3<3<3 Registration date : 01/02/2009
| Naslov sporočila: Re: VEEELIKA FORUMSKA PRENOVA! Čet 25 Mar - 22:14:40 | |
| jst predlagam da bi bil zelen al pa rumen k je pomlad ne...drgač pa bom mogoče med vikendom kej nrdila | |
|
missDusty Mi delirio
Število prispevkov : 734 Age : 30 Kraj : Mexico City Anahi je ? : Človek? Naj novela? : nobena Registration date : 31/08/2008
| Naslov sporočila: Re: VEEELIKA FORUMSKA PRENOVA! Sre 31 Mar - 14:11:11 | |
| a dej no ? prenova ? uuuh nismo pričakovali .... hja kej zelenega ne ? | |
|
heiidii.<3 Mi delirio
Število prispevkov : 515 Age : 26 Registration date : 24/08/2008
| Naslov sporočila: Re: VEEELIKA FORUMSKA PRENOVA! Ned 18 Apr - 19:54:00 | |
| Uff ja prenova končno. Predlagam kaj pomladnega. Kakšne oranzže ali zelene barve Ja za logo bi lahk dali te nove slike od njenega novega videospota. Navigacijo: barvo pa postavitev..Jz se čist zmotim ko pritisneš ker se ne vidi dobro... Drugače pa je res forum full zamrznu se spomnen ko so vsako sekundo prihitelo 100 postov | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: VEEELIKA FORUMSKA PRENOVA! | |
| |
|