| Pomoč, v zvezi z forumi! | |
|
+38Frajerka<3 ;klarchgirl Avril Lavigne Anahi-Hadita nikula MaJc. Tancheek anny&lt33 Nika.y.Anahi kaTi * Tanča°° .un.bebe.x.tinkerbell.x °Annie° TeAmoPoncho Eva ^^ *Paty*Dulce* Anny** .MasH. Just_me Mashko. Miha-Rocks *a*n*y* @n@h! Vann. Tinker^^ AnaHii.<3 MiNcHiE anahi.hadita. missDusty Anja^^ *Mia.Annie.Bebe* cofek THEnush princess<3 *Annie* Larchiiie Tameq.^^ sabyka 42 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
THEnush AF♥ [Zmagovalka kviza]
Število prispevkov : 2231 Age : 29 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 14 Jul - 8:28:17 | |
| AM js nujno rabim HEEELP.
Kako se naštima, da na forumu čist spodaj je pač legenda,... In piše Administrators in Moderators
Kako naredim to z različno BARVO?
In kako lahko še dodam npr. Prevajalec, Novinar ??
HELP me. <3 | |
|
| |
Število prispevkov : 2231 Age : 29 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 19 Jul - 13:03:05 | |
| - THEnush je napisal/a:
- AM js nujno rabim HEEELP.
Kako se naštima, da na forumu čist spodaj je pač legenda,... In piše Administrators in Moderators
HELP me. <3 | |
|
| |
.MasH. Sobredosis
Število prispevkov : 1060 Age : 29 Kraj : Laško Anahi je ? : Leppa Naj novela? : RebeLde Registration date : 26/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 19 Jul - 21:57:34 | |
| - .MasH. je napisal/a:
- mene pa še zanimaa
js sm se na use načine zdle hotla upisat na moj forum.. pa sm js adminka.. pa me zdej zanima ka nej nardim de se bom spet lahk prjaula . al se morem nanou registrirat..? HELP | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 19 Jul - 22:02:35 | |
| - .MasH. je napisal/a:
- .MasH. je napisal/a:
- mene pa še zanimaa
js sm se na use načine zdle hotla upisat na moj forum.. pa sm js adminka.. pa me zdej zanima ka nej nardim de se bom spet lahk prjaula . al se morem nanou registrirat..? HELP a si pozabila geslo al kaj ? | |
|
| |
.MasH. Sobredosis
Število prispevkov : 1060 Age : 29 Kraj : Laško Anahi je ? : Leppa Naj novela? : RebeLde Registration date : 26/07/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 19 Jul - 22:23:10 | |
- .MasH. je napisal/a:
- .MasH. je napisal/a:
- mene pa še zanimaa
js sm se na use načine zdle hotla upisat na moj forum.. pa sm js adminka.. pa me zdej zanima ka nej nardim de se bom spet lahk prjaula . al se morem nanou registrirat..? HELP a si pozabila geslo al kaj ? ne usee sm prou napisalaa. ker mam na useh forumih istoo. pa ne gre.. nwm zakaj. ne pa 100x sm že probavala pa negre. | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 20 Jul - 1:08:40 | |
| - .MasH. je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
- .MasH. je napisal/a:
- .MasH. je napisal/a:
- mene pa še zanimaa
js sm se na use načine zdle hotla upisat na moj forum.. pa sm js adminka.. pa me zdej zanima ka nej nardim de se bom spet lahk prjaula . al se morem nanou registrirat..? HELP a si pozabila geslo al kaj ? ne usee sm prou napisalaa. ker mam na useh forumih istoo. pa ne gre.. nwm zakaj. ne pa 100x sm že probavala pa negre. pol pa nevem... Meni se je 1x zgodilo na enem forumu (kjer sem adminka) pač, da se nisem mogla spomniit gesla... Ker mam na večini forumov enako geslo sm tut mislila, da mam enaako, pol pa sem se spomnila, da sem si spremenila... Pa sm se za neka jdni spomnila geeslo... Kolikor jaz vem, če si geslo pozabila oz. te noče vpisat (verjetno si ga spremenila) pol ne moreš nmič naredit. Če se pa znova včlaniš v forum pač ne moreš bit adminka,... Ker sm adminka lahko doda še eno adminko,... | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 20 Jul - 1:08:57 | |
- AM js nujno rabim HEEELP.
HELP me. <3 | |
|
| |
MaJc. Nuevo bebe
Število prispevkov : 8 Registration date : 09/07/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 27 Jul - 20:55:21 | |
| kako se pogleda kdo ja na forumu nazadnje pošiljal sporočilo pa komu ker je ena žalla eno pa hočmo vedt kaj je napisala
PLIS HELP NUJNO JE | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 28 Jul - 21:05:21 | |
| MaJc. - to pa res nevem.
KAKO SE NAŠTIMAJO OPOZORILNE STOPNJE ? | |
|
| |
anahi.hadita. Baby blue
Število prispevkov : 148 Age : 30 Registration date : 26/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 28 Jul - 21:21:16 | |
| - MaJc. je napisal/a:
- kako se pogleda kdo ja na forumu nazadnje pošiljal sporočilo pa komu ker je ena žalla eno pa hočmo vedt kaj je napisala
PLIS HELP NUJNO JE administrativni kotiček-splošna administracija-Newsletter-Shranjeno poli pa pač pogledaš vsebino zravn ti pa piše ime uporabnika , ki je pošiljal sporočilo | |
|
| |
MaJc. Nuevo bebe
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pet 31 Jul - 12:59:30 | |
| kako se med navigacijo dodala še ena recimo galerijo pa kako slike v njo.? edit. zaniuma me samo še kako dodaš slike??????????????????
Nazadnje urejal/a MaJc. Pet 31 Jul - 17:27:01; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pet 31 Jul - 13:25:17 | |
| Imam več vprašanj:
1. Kako se naštimajo opozorilne stopnje ?
2. Kako naredim to, da pač, ko prideš na nek forum, da se najprej pojavi stran kjer je npr. slika od ANAHI in piše welcome pa pol neki klikneš, da prideš na forum oz. portal
3. Kaj pomenijo TOČKE, ki se ponavadi pokažejo v profilu ?
4. Ko se pač na forumu registriraš. Kako naštimaš, da moraš nekaj nujno napisat,... Npr. če boš na forumu sodeloval/a. Ali boš upošteval/a pravila,... ?
5. Ko se nekdo registrira na forum in še NIMA svojega avatarja... Kako naredim, da pač majo tisti en začetniški avatar ? (avtomatično)
NUJNO RABIM! | |
|
| |
Tanča°° Sobredosis
Število prispevkov : 1322 Age : 30 Kraj : Mexico Anahi je ? : The best Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Čet 6 Avg - 17:41:43 | |
| Mene samo zanima kje se ZBRIŠE forum.?? NUJNO rabm | |
|
| |
nikula Nuevo bebe
Število prispevkov : 17 Age : 29 Kraj : novo mesto Naj novela? : cuidado con el angel-angeli brez kril Registration date : 07/08/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 9 Avg - 11:55:43 | |
| mene pa zanima kako se odjavš od tega foruma? | |
|
| |
missDusty Mi delirio
Število prispevkov : 734 Age : 30 Kraj : Mexico City Anahi je ? : Človek? Naj novela? : nobena Registration date : 31/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 9 Avg - 13:23:03 | |
| simpl... na navigaciji piše odjava (čist tzadn napis) klikneš in si odjavlen ... k bi spet rad pršu gor klikneš prijava in je | |
|
| |
*Paty*Dulce* Nuevo bebe
Število prispevkov : 46 Age : 28 Anahi je ? : fuul super oseba Registration date : 08/04/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 10 Avg - 11:19:41 | |
| Mene pa fuul to zanima
Kako se nardi tema,da jo vid določeni član foruma.Pač d vid ono temo samo admin in on član kt hočem | |
|
| |
missDusty Mi delirio
Število prispevkov : 734 Age : 30 Kraj : Mexico City Anahi je ? : Človek? Naj novela? : nobena Registration date : 31/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 10 Avg - 15:39:21 | |
| - *Paty*Dulce* je napisal/a:
- Mene pa fuul to zanima
Kako se nardi tema,da jo vid določeni član foruma.Pač d vid ono temo samo admin in on član kt hočem aha... to k greš delat teme na forumu pač u Splošna administracija -> Categories and forums nrdiš pač tamo al karkoli pač in pač napišeš ima na 1. strani pol klikneš pošlji in se ti opre 2. str. in nrdiš to : upam da se boš znajdla če se neboš napiši tuki | |
|
| |
*Paty*Dulce* Nuevo bebe
Število prispevkov : 46 Age : 28 Anahi je ? : fuul super oseba Registration date : 08/04/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 10 Avg - 20:03:49 | |
| aha to znam ja...Sam jst bi pa tko pač d vid in notr lah piše sm admin in en član tistega ki izberem d sam on vid temo in admin | |
|
| |
MaJc. Nuevo bebe
| |
| |
Anahi-Hadita Nuevo bebe
Število prispevkov : 28 Kraj : Con Anny Anahi je ? : Najboljjša!!!<3 Naj novela? : Cuidado con el Angel Registration date : 21/07/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pet 18 Sep - 13:49:00 | |
| Mene zanima kak se zraven pasice naredi še takšen okvirček, da lahko člani kopirajo kodo za pasico, tako kot je na tem forumu? | |
|
| |
sabyka Sobredosis
Število prispevkov : 1415 Age : 28 Kraj : zagorje ob savi Anahi je ? : cool Naj novela? : rebelde!! Registration date : 02/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pet 18 Sep - 16:16:30 | |
| - Anahi-Hadita je napisal/a:
- Mene zanima kak se zraven pasice naredi še takšen okvirček, da lahko člani kopirajo kodo za pasico, tako kot je na tem forumu?
To je spet ena grafika, če tega ne znaš, bolje da se ne ukvarjaš s tem... Razen če se spoznaš na html kode in podobno oz. če znaš urejat portale | |
|
| |
Avril Lavigne Nuevo bebe
Število prispevkov : 13 Registration date : 21/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sre 21 Okt - 16:46:38 | |
| mene zanima zakaj se mi na forumu to pokaže:prosim naj mi gdo pomaga!Kako naj naredim da to nebo vidno! | |
|
| |
Avril Lavigne Nuevo bebe
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Čet 22 Okt - 15:17:30 | |
| - Avril Lavigne je napisal/a:
- mene zanima zakaj se mi na forumu to pokaže:
prosim naj mi gdo pomaga!
Kako naj naredim da to nebo vidno! pa še nekaj! kaj so pogoji da tvoj forum postane uraden? | |
|
| |
;klarchgirl Nuevo bebe
Število prispevkov : 2 Registration date : 20/10/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Čet 22 Okt - 16:11:39 | |
| - Avril Lavigne je napisal/a:
- Avril Lavigne je napisal/a:
- mene zanima zakaj se mi na forumu to pokaže:
prosim naj mi gdo pomaga!
Kako naj naredim da to nebo vidno! pa še nekaj! kaj so pogoji da tvoj forum postane uraden? To se pokaže ker maš naštiman na preprosto. Kako to odpraviš?Čist 'izi' administrativni kotiček --> Display --> structure and hierarchy --> Keep categories on index : Medium
Pol bi pa mogl bit OK Za uradnost more met forum vsaj eno podružnico (forum z istim naslovom kot tvoj v drugi državi,ampak to ne pomen da si ti zbereš kr en forum k je že odprt,ampak more on tebe ali ti njega kontaktirat naj odpre pač ta fan klub al pa pač karkoli že je in potem ga odpret v svoji državi in more bit tam predsednik. Pa forum mora met najmanj 15 članov. Pol pa to pač pošleš odgovornim,seveda so še drugi podatki ki jih moreš izpolnit in original poslt njim - Anahi-Hadita je napisal/a:
- Mene zanima kak se zraven pasice naredi še takšen okvirček, da lahko člani kopirajo kodo za pasico, tako kot je na tem forumu?
Pasico veš kako se da da je direktna povezava na forum? No če to veš,pol samo tisto kodo k boš dala na portal,zravn te kode pasice dodaj isto kodo samo zraven uporabi še tole: - Koda:
-
[code]img pasice + povezava na forum (maš vse v enem,če znaš,če ne pa povej) [/code]. | |
|
| |
Avril Lavigne Nuevo bebe
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Čet 22 Okt - 16:21:14 | |
| A lahk prosm še druge pogoje? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! | |
| |
|