| Pomoč, v zvezi z forumi! | |
|
+38Frajerka<3 ;klarchgirl Avril Lavigne Anahi-Hadita nikula MaJc. Tancheek anny&lt33 Nika.y.Anahi kaTi * Tanča°° .un.bebe.x.tinkerbell.x °Annie° TeAmoPoncho Eva ^^ *Paty*Dulce* Anny** .MasH. Just_me Mashko. Miha-Rocks *a*n*y* @n@h! Vann. Tinker^^ AnaHii.<3 MiNcHiE anahi.hadita. missDusty Anja^^ *Mia.Annie.Bebe* cofek THEnush princess<3 *Annie* Larchiiie Tameq.^^ sabyka 42 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
princess<3 Mi delirio
Število prispevkov : 957 Age : 26 Anahi je ? : najboljša Naj novela? : Rebelde Registration date : 21/11/2008
| |
| |
sabyka Sobredosis
Število prispevkov : 1415 Age : 28 Kraj : zagorje ob savi Anahi je ? : cool Naj novela? : rebelde!! Registration date : 02/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 22 Mar - 17:41:06 | |
| mene pa zanima, kako narediš te zvrsti, kot so npr. tuki ostalo, in pol so pol tm podteme, npr. art room, najstniški kotiček itd. pa še neki me sicer zanima.. tuki, ko je ta črta (ko na njej piše forum, zadnja objava...) kako se spremeni barva tega, al pa tko de bi bil tak vzorec (tko ko majo ponavat na AT-ju al pa tko)? a to morš slikco nrdit pa jo pol daš tm jo neki spremeniš u displayu nwm kje že no..? za tole ta 2. grem zdle še mal probavat, no.. | |
|
| |
cofek Baby blue
Število prispevkov : 77 Registration date : 25/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Ned 22 Mar - 20:27:40 | |
| mene zanima kako si urediš portal | |
|
| |
*Mia.Annie.Bebe* Baby blue
Število prispevkov : 83 Age : 30 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : La mehor!!! Naj novela? : Rebelde Registration date : 13/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 23 Mar - 19:20:43 | |
| Mene pa zanima kaku prestavis teme ki niso vec uporavbne v kos? | |
|
| |
Anja^^ AF♥ [Moderatorka]
Število prispevkov : 868 Age : 31 Registration date : 18/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 23 Mar - 19:36:30 | |
| Čist uspod na strani maš takšn koš, p klikn n njega. | |
|
| |
Število prispevkov : 83 Age : 30 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : La mehor!!! Naj novela? : Rebelde Registration date : 13/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 23 Mar - 20:00:33 | |
| - aniia je napisal/a:
- Čist uspod na strani maš takšn koš, p klikn n njega.
Aha smze,..ful ti hvala,..zlata si pa se neki kaku se nastima pr tle k mas Moderatos: pa pol pise moderators kaku se tu nastimas,..plis pomagite | |
|
| |
missDusty Mi delirio
Število prispevkov : 734 Age : 30 Kraj : Mexico City Anahi je ? : Človek? Naj novela? : nobena Registration date : 31/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 23 Mar - 21:45:33 | |
| kaj ??? no povej kaj ti rabš bol razločn da ti lahk razložim ^^. sam to štekam : Ti rabš modeka pa neveš kak ga naštimat al kko? | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 23 Mar - 22:05:21 | |
| - Maich.uu* je napisal/a:
- kaj ??? no povej kaj ti rabš bol razločn da ti lahk razložim ^^. sam to štekam : Ti rabš modeka pa neveš kak ga naštimat al kko?
ne tole kako nastimam to bi ce lahk
Nazadnje urejal/a *Mia.Annie.Bebe* Tor 24 Mar - 17:05:03; skupaj popravljeno 1 krat | |
|
| |
anahi.hadita. Baby blue
Število prispevkov : 148 Age : 30 Registration date : 26/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Pon 23 Mar - 23:16:52 | |
| mene pa zanima kako se naštima gor te slikce za podforume ? | |
|
| |
MiNcHiE Baby blue
Število prispevkov : 122 Age : 30 Naj novela? : rebelde Registration date : 26/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 15:43:39 | |
| Mene pa zanima kako se ureja portal?? | |
|
| |
Larchiiie AF♥ [Adminka]
Število prispevkov : 3084 Age : 29 Kraj : Novo mesto Anahi je ? : Najbolšaa! Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/02/2008
| |
| |
anahi.hadita. Baby blue
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 17:40:11 | |
| - anahi.hadita. je napisal/a:
- mene pa zanima kako se naštima gor te slikce za podforume ?
lahko prosim kdo pove | |
|
| |
princess<3 Mi delirio
Število prispevkov : 957 Age : 26 Anahi je ? : najboljša Naj novela? : Rebelde Registration date : 21/11/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 17:51:22 | |
| - *Mia.Annie.Bebe* je napisal/a:
- Maich.uu* je napisal/a:
- kaj ??? no povej kaj ti rabš bol razločn da ti lahk razložim ^^. sam to štekam : Ti rabš modeka pa neveš kak ga naštimat al kko?
ne tole kako nastimam to bi ce lahk Admin. kotiček ---> splošna administracija--->forum--->categories and forums--->dovoljenja ! | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 18:49:13 | |
| - princess<3 je napisal/a:
- *Mia.Annie.Bebe* je napisal/a:
- Maich.uu* je napisal/a:
ne tole kako nastimam to bi ce lahk Admin. kotiček ---> splošna administracija--->forum--->categories and forums--->dovoljenja ! Ok ful ti hvala,..tisockart usm hvala,.. Aia pa se neki a mogoce veste kaku se reklame odstarn use sm porbala ampak se zmeri nevem!? | |
|
| |
princess<3 Mi delirio
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 20:12:17 | |
| | |
|
| |
MiNcHiE Baby blue
Število prispevkov : 122 Age : 30 Naj novela? : rebelde Registration date : 26/10/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 22:52:45 | |
| Hvala Larchiie | |
|
| |
AnaHii.<3 Corazon de bombon
Število prispevkov : 237 Age : 31 Kraj : con mi Anny* Anahi je ? : Popouna. Naj novela? : RebeLde Registration date : 08/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 22:57:45 | |
| Mene pa zanima kko se naštima slikce za podforume? | |
|
| |
*Annie* Corazon de bombon
Število prispevkov : 267 Registration date : 17/05/2008
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 23:40:04 | |
| anahi.hadita in AnaHii.<3 slikce za podforume se nasatavi tko: Admin.kotiček -> General -> Categories and forums -> si izbereš podforum (npr.obvestila) klikneš na un rumen krogec (orodje) -> pol pa tam ko ti piše Image URL: notr prilepiš link slikce za podforum. In klikneš save Mene pa zanima,kako na forumih pišete tko,da npr. napišeš Klikni tukaj. in ,ko kdo drug klikne na to besedo se ti odpre nova stran..upam,da me razumeTe | |
|
| |
Število prispevkov : 237 Age : 31 Kraj : con mi Anny* Anahi je ? : Popouna. Naj novela? : RebeLde Registration date : 08/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 23:46:59 | |
| HvaaLa. Mene pa neki zanima..sicr nevem če spada v to temo.. ampak useen..kko izrežš iz videa da je pač pol slikca? | |
|
| |
anahi.hadita. Baby blue
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 23:47:06 | |
| | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 23:53:23 | |
| nzK obema AnaHii.<3 Maš video narjen. Pol pa,ko hočeš met sliko iz videa klikneš na tipkovnici tipko PrintScreenSysRq (lahk,da ti tudi kako drugače piše) in greš u slikarja (ali če artaš npr. u pf,pfs,ps..) in tam prilepiš. Sliko obrežeš in to je to no men še vedn zanima kako na forumih pišete tko,da npr. napišeš Klikni tukaj. in ,ko kdo drug klikne na to besedo se ti odpre nova stran..upam,da me razumeTe | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 23:54:34 | |
| ahaa okeej res ti najlepša hvala | |
|
| |
anahi.hadita. Baby blue
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Tor 24 Mar - 23:56:35 | |
| kako naštimaš to : [img] [/img] | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! Sre 25 Mar - 0:04:02 | |
| AnaHii.<3 nzk anahi.hadita. To so stopnje. nastaviš pa jih tko: Admin.kotiček -> users & groups -> rank administration -> si izbereš stopnjo (npr.admin) klikneš un rumen krogec (orodje) -> Rank Image Url: sem prilepiš link slikce,ki jo želiš za to stopnjo imeti in na koncu save | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pomoč, v zvezi z forumi! | |
| |
|
| |
| Pomoč, v zvezi z forumi! | |
|