| Administratorska plošča? | |
|
+23MaJc. missDusty Sue* Just_me enrique_gordana anny&lt33 beBe.* anahi.hadita. Nika.y.Anahi Tameq.^^ sabyka °Annie° MiNcHiE Tanča°° Vann. THEnush AnaHii.<3 *Mia.Annie.Bebe* princess<3 Loca* cofek Frajerka<3 Larchiiie 27 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
THEnush AF♥ [Zmagovalka kviza]
Število prispevkov : 2231 Age : 29 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Čet 4 Jun - 19:46:07 | |
| - Larchiiie je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
- Annie<3 odvisno je o čem maš forum...
Am. NUJNO RABIM POMOČ!!
Neki sm klikala bw... Pa prej nisem mela nobenih oglasov pod tem ko piše FORUM, PORTAL, SKUPINE, POMOC, ODJAVA,...
Kaj naj naredim, da tega ne bom imela? PROSIM POMAGAJTE! To se pojavi sam če nisi vpisana ali registrirana na forum. Drugega razloga, da se ti vseeno pojavi ne vidm. Sem vpisana in registrirana... Ker sm tam adminka... Nekaj sm klikala pod Splošno administracijo... Prej tega ni bilo.. Pol pa naenkrat. | |
|
| |
Sue* Nuevo bebe
Število prispevkov : 34 Registration date : 31/05/2009
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 5 Jun - 20:06:05 | |
| Zdei pa še jst rabim malo pomoči... Na portalu ko objaviš pasice... Kako nastaviš da se premikajo? (pač tko kot prvas)... da se vrstijo druga za drugo Pa kak na portalu objaviš pač to: pasica, oglaševanje, bližnice ipd... | |
|
| |
cofek Baby blue
Število prispevkov : 77 Registration date : 25/02/2009
| |
| |
missDusty Mi delirio
Število prispevkov : 734 Age : 30 Kraj : Mexico City Anahi je ? : Človek? Naj novela? : nobena Registration date : 31/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 21 Jul - 18:33:59 | |
| - cofek je napisal/a:
- Tanča°° je napisal/a:
- Annie<3 je napisal/a:
- Amm..kako pa se na sredino portala nastavi slika za dobrodošlico ???
Takole-->
Greš pod adminov kotiček,pod MODULES,kliknš portal,nato structure ter klinš too-->
kje je to??? Uglaunem admin. kotiček,pod MODULES,kliknš portal,nato structure sliko prlepiš nato pa klikneš kar ti je označla na sliki. Označla pa je z rdečim kvadratkom.... - Sue* je napisal/a:
- Zdei pa še jst rabim malo pomoči...
Na portalu ko objaviš pasice... Kako nastaviš da se premikajo? (pač tko kot prvas)... da se vrstijo druga za drugo Pa kak na portalu objaviš pač to: pasica, oglaševanje, bližnice ipd... kko to misliš? kaj ti si že dala pasice na portal in se ti ne premikajo? | |
|
| |
Število prispevkov : 2231 Age : 29 Kraj : In Anahi World <3 Anahi je ? : Incredible. <3 Naj novela? : Rebelde Registration date : 19/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 21 Jul - 18:55:20 | |
| - THEnush je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
- AM js nujno rabim HEEELP.
Kako se naštima, da na forumu čist spodaj je pač legenda,... In piše Administrators in Moderators
Kako naredim to z različno BARVO?
In kako lahko še dodam npr. Prevajalec, Novinar ??
HELP me. <3 | |
|
| |
Tanča°° Sobredosis
Število prispevkov : 1322 Age : 30 Kraj : Mexico Anahi je ? : The best Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 22 Jul - 0:25:18 | |
| Hellow..Mene pa zanima: Kje se nastavijo opozorilne stopnje hvala za pomoč :lovee: | |
|
| |
cofek Baby blue
Število prispevkov : 77 Registration date : 25/02/2009
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 22 Jul - 10:26:39 | |
| [quote="Maich.uu*"] - cofek je napisal/a:
- Tanča°° je napisal/a:
- Annie<3 je napisal/a:
Takole-->
Greš pod adminov kotiček,pod MODULES,kliknš portal,nato structure ter klinš too-->
kje je to??? Uglaunem admin. kotiček,pod MODULES,kliknš portal,nato structure sliko prlepiš nato pa klikneš kar ti je označla na sliki. Označla pa je z rdečim kvadratkom.... jaz ne najdem structure | |
|
| |
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 22 Jul - 15:19:36 | |
| - THEnush je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
Kako se naštima, da na forumu čist spodaj je pač legenda,... In piše Administrators in Moderators
HELP me. <3 | |
|
| |
missDusty Mi delirio
Število prispevkov : 734 Age : 30 Kraj : Mexico City Anahi je ? : Človek? Naj novela? : nobena Registration date : 31/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 24 Jul - 14:02:36 | |
| | |
|
| |
Tanča°° Sobredosis
Število prispevkov : 1322 Age : 30 Kraj : Mexico Anahi je ? : The best Naj novela? : Rebelde Registration date : 18/08/2008
| |
| |
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sob 25 Jul - 15:25:28 | |
| [quote="Maich.uu*"] - cofek je napisal/a:
- Maich.uu* je napisal/a:
- cofek je napisal/a:
- Tanča°° je napisal/a:
- Annie<3 je napisal/a:
Takole-->
kje je to??? Uglaunem admin. kotiček,pod MODULES,kliknš portal,nato structure sliko prlepiš nato pa klikneš kar ti je označla na sliki. Označla pa je z rdečim kvadratkom....
jaz ne najdem structure
- THEnush je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
- THEnush je napisal/a:
HELP me. <3 admn. plošča -> administracija up. in admin. skupine -> administracija skupin -> klikneš ustvari novo skupino -> sm meni noče na prvi strani pokazat legende,... Pa sm vse tko dala pa mi npr. pri prevajalki ne kaže npr. modrega imena,... | |
|
| |
sabyka Sobredosis
Število prispevkov : 1415 Age : 28 Kraj : zagorje ob savi Anahi je ? : cool Naj novela? : rebelde!! Registration date : 02/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sob 1 Avg - 11:31:05 | |
| mene pa zanima kako naštimaš da je v enem podforumu še en podforum (npr. tko ko mate vi pri podforumu Igre, še en podforum Tekmovanja..? | |
|
| |
sabyka Sobredosis
Število prispevkov : 1415 Age : 28 Kraj : zagorje ob savi Anahi je ? : cool Naj novela? : rebelde!! Registration date : 02/08/2008
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sob 1 Avg - 16:51:24 | |
| - sabyka je napisal/a:
- mene pa zanima kako naštimaš da je v enem podforumu še en podforum (npr. tko ko mate vi pri podforumu Igre, še en podforum Tekmovanja..?
pa če bi lahko hitro pomagali če kdo ve pliiisss, kr nujno rabm.. hvala že u naprejj.. pa vem de mal težim.. | |
|
| |
missDusty Mi delirio
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 3 Avg - 13:46:00 | |
| | |
|
| |
MaJc. Nuevo bebe
Število prispevkov : 8 Registration date : 09/07/2009
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 3 Avg - 13:54:28 | |
| kako se doda avatar tistim k si novi člani.? | |
|
| |
missDusty Mi delirio
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 3 Avg - 14:28:31 | |
| - MaJc. je napisal/a:
- kako se doda avatar tistim k si novi člani.?
kko to misliš? če si ti na forumu admin... al če se prijaviš na forum... in hočeš met ikonco? | |
|
| |
MaJc. Nuevo bebe
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pon 3 Avg - 14:45:15 | |
| - Maich.uu* je napisal/a:
- MaJc. je napisal/a:
- kako se doda avatar tistim k si novi člani.?
kko to misliš? če si ti na forumu admin... al če se prijaviš na forum... in hočeš met ikonco? ne kdor še nima avatarja recimo novi člano da imajo takega dokleri i ga ne naložijo oz. spremenijo. | |
|
| |
MaJc. Nuevo bebe
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Tor 4 Avg - 9:05:24 | |
| pa mojega foruma na enternetu explovderju sploh ne odpre na mozili pa kaj je narobe??? pliis help | |
|
| |
sabyka Sobredosis
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 5 Avg - 11:52:39 | |
| | |
|
| |
missDusty Mi delirio
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 5 Avg - 13:03:48 | |
| | |
|
| |
sabyka Sobredosis
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sre 5 Avg - 14:06:00 | |
| | |
|
| |
Tanča°° Sobredosis
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Čet 6 Avg - 17:42:44 | |
| Mene samo zanima kje se ZBRIŠE forum.?? NUJNO rabm | |
|
| |
missDusty Mi delirio
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sob 8 Avg - 17:52:27 | |
| ja zbriše se lahk... sam a maš kodo? | |
|
| |
Tanča°° Sobredosis
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Sob 8 Avg - 20:35:27 | |
| - Maich.uu* je napisal/a:
- ja zbriše se lahk... sam a maš kodo?
Kaksna koda | |
|
| |
missDusty Mi delirio
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? Pet 14 Avg - 20:10:30 | |
| ma nevem kaka vem samo da jo potrebuješ | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Administratorska plošča? | |
| |
|
| |
| Administratorska plošča? | |
|